Nu-ti scapa casa din ochi!

De Alexandra Lăzureanu
Afiş campanie preventivă
Afiş campanie preventivă
În perioada mai – iulie, la nivel naţional se desfăşoară campania preventivă „Nu-ţi scăpa casa din ochi!”, pentru prevenirea furturilor din locuinţă.

Campania preventivă „Nu-ţi scăpa casa din ochi!” se înscrie în prioritatea naţională privind furturile din locuinţe şi abordează una din categoriile de infracţiuni care are un impact deosebit în ceea ce priveşte percepţia populaţiei cu privire la siguranţa personală. Campania îşi propune să aducă în atenţia cetăţenilor importanţa propriilor atitudini în reducerea riscului victimal, în ceea ce priveşte furturile din locuinţe. Prin intermediul campaniei, persoanele vulnerabile vor afla cum să nu devină victime ale celor care fură din locuinţe.

Material preventiv

În acest sens, pentru promovarea mesajelor preventive ale campaniei, la nivelul Judeţului Bihor au fost realizate 20.000 de scrisori adresate cetăţenilor, care vor fi depuse de poliţiştii de prevenire şi proximitate în cutiile poştale. Totodată, au fost tipărite 10.000 de broşuri şi 200 de afişe ce vor fi distribuite asociaţiilor de proprietari din mediul urban, precum şi un spot audio. Afişele vor fi expuse la avizierele blocurilor, la sediile unităţilor de poliţie, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice aglomerate. Totodată, în vederea diseminării mesajelor destinate prevenirii furturilor din locuinţe, poliţiştii bihoreni vor organiza întâlniri cu reprezantanţii asociaţiilor de proprietari, asociaţiilor profesionale, cu angajaţi ai unor instituţii sau societăţi comerciale. În cadrul acestor întâlniri interactive, poliţiştii de prevenire bihoreni vor prezenta o serie de măsuri de prevenţie privind protejarea patrimoniului propriu. Pentru ca mesajul campaniei să ajungă la cât mai multe persoane, poliţiştii vor organiza acţiuni de informare în zone cu aflux mare de cetăţeni. Astfel, vineri, de la 10:00, poliţiştii vor fi în Piaţa Cetate, iar de la 11:30, pe platoul din faţa Magazinului Crişul.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !