Număr omagial al revistei ,,Țara visurilor noastre”

De Alexandru Guiaș
Reactualizat la:
Număr omagial al revistei ,,Țara visurilor noastre”
Cu prilejul a 100 de ani de la de la nașterea profesorului Anastasie Țârulescu, elevii Colegiului Național ,,Emanuil Gojdu” lansează joi, 31 martie, în sala festivă a liceului, un nou număr al revistei „Țara visurilor noastre”.

Conform liceenilor, ,,Țara visurilor nostre” este o publicație de tradiție a urbei, iar lansarea noului număr omagial e un bun prilej de a aminti orădenilor și de a venerea trecutul unui dascăl de excepție, o figură emblematică a Colegiului Național ,,Emanuil Gojdu”, coordonator al revistei și îndrumător de tinere talente.

„Cinstim memoria profesorului de desen Anastasie Țârulescu, de la a cărui naștere se împlinesc în 24 aprilie, 100 de ani. O personalitate debordantă, un spirit sensibil de artist, dar și un om demn, puternic, peste care istoria a lăsat amprente adânci. Un intelectual de rasă pură ce va rămâne mereu în mintea gojdiștilor pentru inteligența, efervescența, spontaneitatea și gustul pentru frumosul artistic”, susține profesoara coordonatoare Corina Păcurar.

Cu acest prilej toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pe prof. Anastasie Țârulescu, foști elevi, foști colegi, gojdiști de ieri și de azi, sunt invitați să ia parte la lansarea noului număr omagial al revistei. Evenimentul fiind și un bun prilej de aducere aminte, de celebrare a valorii autentice, dar și de promovare a tinerilor condeieri gojdiști.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !