Nuntă în paşi de dans, ca în poveşti

De Otilia Șandor
Reactualizat la:
Nuntă în paşi de dans, ca în poveşti
O nuntă de la Oradea s-a derulat ca în poveşti, o după-amiază şi o noapte.

A început la ora trei după-amiază şi s-a sfârşit a doua zi în zori. Mondenitatea orădeană a punctat o nuntă de poveste, în paşi de dans, o nuntă de prieteni, cu multă voie bună, stil şi rafinament.

Cristian Jurcuţ, fondatorul academiei de dans orădene Feeling Dance, şi-a unit destinul duminică, 16 august 2015, de Renata. Oficial, la Primăria Oradea. De suflet, la Basilica de pe Şirul Canonicilor. De bucurie, la restaurantul Queen Mary, din Piaţa Teatrului.

Cei doi au ales să petreacă cea mai frumoasă zi şi noapte a lor împreună cu familiile, vecinii, foşti colegi de liceu şi facultate şi prietenii lor. Majoritatea nuntaşilor (peste 200) sunt dansatori, de diferite vârste, de şcoală începând, până la o vârstă deosebit de frumoasă, alături de colegii instructori de la Feeling Dance.

Ca să se bucure de miri, au venit nuntaşi din multe colţuri ale ţării şi ale lumii, prieteni, campioni în dans de societate, oameni de mare caracter. Chiar din Fălticeni a venit un fost elev al mirelui, din Satu-Mare şi din Timişoara au venit prieteni, dansatori de dans sportiv, din Târgu Mureş sunt naşii mirilor – finalişti la dans standard, tocmai reîntorşi din Germania. Din Reşiţa au venit la nuntă, direct reveniţi din concediu din Turcia antrenori la un club de dans, iar din Cluj au sosit prieteni ai mirilor care sunt şi antrenori, instructori tot de dans sportiv şi din Anglia a ajuns o fostă elevă la Feeling Dance, stabilită acolo de ceva vreme.

FOTO: Emotions Events FOTO: Emotions Events ©

Primele minute oficiale petrecute ca soţi au fost însoţite de zborul unor porumbei, iar cele peste 12 ore de petrecere au fost presărate de muzică bună garantată de DJ-ul Marius Iacob, dar şi de reputatul solist orădean Sergiu Nica. Tot la două ore, nuntaşii au avut parte de câte o surpriză, în majoritate în paşi de dans.

Alex şi Bianca, doi copii de la FD au oferit primul cadou mirilor şi surpriză invitaţilor, deschizând apetitul pentru dans cu un show de zile mari.

Au dansat şi colegii mai mari pentru miri, oferind nuntaşilor imaginea unui real show de pe Broadway, la fel şi membrii trupei M&Q care, la sugestia lui Levi Cosma, au dăruit mirilor un dans pe cinste.

DSC_3399 FOTO: Emotions Events ©

Mireasa nu a fost furată însă cine a dorit să danseze cu ea a trebuit să treacă întâi pe la unul dintre naşi.

Wilmark, nuntaş

Spre seară, Wilmark, juratul îndrăgit de la concursul „Dansez pentru tine” şi-a făcut apariţia în sala de nuntă şi s-a lăsat binevoitor fotografiat împreună cu nuntaşii care au dorit să aibă cu el o amintire.

Extrem de modest, Wilmark a relatat pentru cititorii JB că a venit la nuntă ca prieten al mirelui, pe care l-a cunoscut când făcea academia de dans de aici de la Oradea. Spune că îi plac foarte mult orădenii pentru că sunt calzi şi extrem de primitori. Acest sentiment l-a avut la prima lui venire la Oradea, iar acum e la fel. Din acest motiv Wilmark transmite cititorilor JB şi Bihon să rămână la fel de omenoşi, calitate umană deosebită şi mult apreciată de el.

Presa centrală a relatat pe larg că îndrăgitul jurat de la televizor a venit din Bogota – Columbia, în România, de prin 1994, pentru a urma o facultate. Voia să fie inginer petrolist, dar nu a ajuns să profeseze niciodată. Şi-a întemeiat aici o familie, a lucrat în radio, televiziune şi are şi el o şcoală de dans.

Şi-a făcut mulţi prieteni, prezenţa lui la nunta lui Cristi şi Reni Jurcuţ dovedind o prietenie trainică.

DSC_8314 FOTO: Emotions Events ©0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !