Oferte de afară pentru bihorenii nemulţumiţi

De Dan Birta
Bihorenii pot muncii afară în industria auto şi IT
Bihorenii pot muncii afară în industria auto şi IT
Industria auto, domeniul IT, medicina, transporturile internaţionale.

Bihorenii cărora nu le convin salariile pe care le primesc în judeţ pot opta pentru unul dintre posturile oferite prin intermediul reţelei Eures, reţeua mobilităţii europene, în străinătate. În prezent, cele mai consistente oferte vin din Slovacia, Germania, Suedia şi Marea Britanie.

Oferte

Cele mai consistente oferte provin din Slovacia. Este vorba de 150 de posturi pentru muncitori necalificaţi în industria automobilelor şi 150 de posturi pentru asamblori de maşini şi echipamente mecanice. Este necesară cunoaşterea limbii slovace şi maghiare, salariul oferit fiind cuprins între 650 şi 900 de euro brut pe lună. Angajatorul mai plăteşte cazarea, transportul la locul de muncă, asigurare de sănătate, de boală, de invaliditate, contribuţii la şomaj şi pensie. Contractul este pe durată nedeterminată.

Tot din Slovacia mai provine o ofertă pentru 30 de şoferi de camion pentru trafic internaţional. Locul de muncă este în Austria, Germania, Franţa, Benelux, Marea Britanie. Sunt necesare cunoştinţe de bază de limba engleză şi germană. Salariul oferit este de 1.000 – 1.500 de euro/lună.

Oferte consistente provin şi din Germania. Astfel, se solicită 20 de operatori pentru maşini şi centrale, cinci asistenţi manager, mecanic industrial, muncitor necalificat la prelucrarea plasticului şi cauciucului, personal pentru curăţenie. Este necesară cunoaşterea limbii engleze şi germane.

Din Suedia sunt mai multe oferte pentru personal cu studii superioare în domeniul IT. Este vorba despre 25 de posturi pentru inginer testare software, arhitect sistem software, dezvoltator software sisteme integrate. Salariile oferite sunt cuprinse între 2.700 şi 4.700 de euro brut/lună, în funcţie de nivelul de calificare şi experienţă.

Medicii generalişti cu cel puţin doi ani de experienţă au şansa şi ei de a munci în Suedia. Se oferă un salariu lunar brut de 3.200 de euro. Sunt necesare cunoştinţe de bază de limba engleză.

Îngrijitorii de persoan la domiciliu pot să se angajeze în Marea Britanie, dacă au cunoştinţe de limba engleză. Este necesar carnetul de conducere şi cazierul internaţional curat. Salariul oferit este de 7 lire/oră, în weekend – 7,85 lire/oră, plata făcându-se săptămânal.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !