Oferte de muncă în Cehia şi Malta

De Dan Birta
Locuri de muncă pentru sudori şi constructori
Locuri de muncă pentru sudori şi constructori
Peste 100 de locuri de muncă în prelucrarea lemnului, asamblării pieselor, HORECA şi construcţii.


Românii care doresc să câştige salarii mai bune au şansa de a se angaja în Cehia sau Malta. „În ultimele zile pe site-ul Eures au fost postate mai multe anunţuri de angajare din Cehia şi Malta în domeniul asamblării de piese, prelucrării lemnului, HORECA şi construcţiilor navale”, ne-a informat Simona Burdea, consilierul Eures de la AJOFM Bihor.

Oferte variate

În Cehia, o firmă din Plsen are nevoie de 50 de muncitori la asamblarea de aparate de aer coniţionat. Se oferă 3 euro/oră, plus asigurarea cazării şi transportului. Tot din Cehia, un angajator din Pardubice caută zece muncitori în prelucrarea lemnului. Salariul oferit este cuprins între 350 şi 600 de euro/lună. „Pentru aceste oferte nu este necesară cunoaşterea limbii engleze”, a precizat consilierul Eures. O altă ofertă din Cehia se adresează analiştilor software.

Domeniul HORECA (hotel, restaurante, cazare) din Malta solicită zece cameriste şi zece barmani. Este necesară cunoaşterea limbii engleze. Domeniul industriei construcţiilor din Malta vine cu o ofertă de peste 100 de locuri de muncă destinată muncitorilor calificaţi. Astfel, este nevoie de 3 macaragii, 30 de sudori, 30 de montatori oţel şi 20 de muncitori în construcţii. Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile două posturi de inginer mecanic. „Salariile oferite sunt cuprinse întreb 6 şi 6,5 euro/oră. Este necesară cunoaşterea limbii engleze. Termenul limită pentru ofertele din Malta este data de 30.04.2015”, informează Simona Burdean.

O ofertă interesantă vine din Polonia. Este vorba de cinci posturi pentru tester jocuri de localizare. Oferta se adresează vorbitorilor nativi de limba germana pasionaţi de jocuri. Sunt necesare, de asemenea, bne cunoştinţe de limba engleză, aptitudini de lucru la calculator şi capacitatea de a stăpâni noi instrumente. Cei interesanţi trebuie să aibă capacitatea de a lucra sub presiune într-un mediu cu termene limită. Salariul oferit este de 4.000 – 5.000 de zloţi brut/lună.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !