Oferte de muncă în Germania, Norvegia şi Marea Britanie

De Dan Birta
Oferte pentru barmani în Germania
Oferte pentru barmani în Germania
Sunt oferite aproape 200 de locuri de muncă în doemniul mecanic, gastronomic şi al serviciilor de înfrumuseţare.


S-au înmulţit ofertele de muncă pentru românii care doresc să lucreze în străinătate. Pe site-ul mobilităţii europene, Eures, au fost postate în ultimele zile anunţuri consistente de angajare în Germania, Marea Britanie şi Norvegia.

Angajări

Din Germania provin mai multe oferte de angajare în doemniul mecanic, industria gastronomiei de sistem şi pentru şoferii de tir. Astfel, una dintre oferte solicită trei operatori CNC, alta cinci sudori MIG – MAG şi alta cinci instalatori. Salariul oferit începe de la 9 euro brut/oră. Sunt necesare cunoştinţe bune de limba germană. Tot din Germania mai provine o ofertă pentru 15 şoferi de TIR. Se oferă un salariu brut de 2.040 de euro/lună plus un premiu de 25 de euro/zi lucrată. Cunoştinţele de limba germană constittuie avantaj, dar nu sunt neapărat un impediment. În fiecare weekend firma oferă cursuri de limba germană.

Industria gastronomiei de sistem din Germania oferă 15 posturi pentru personal cunoscător al limbii germane. Salariul oferit este de 8,50 de euro brut/oră. De asemenea, din Germania mai provin trei oferte pentru cinci barmani, 15 ospătari şi 15 bucătari. Salariile oferite sunt cuprinse între 1.500 şi 2.200 de euro brut/lună, iar angajatorul oferă sprijin în găsirea unei locuinţe.

Şoferii de TIR cunoscători ai limbii engleze la nivel de convenrsaţie se pot angaja în Marea Britanie. Sunt oferite 10 posturi, iar salariul este de 8 lire brut/oră.

Cosmeticieni

Din Norvegia au fost postate mai multe oferte de angajare în domenii precum cosmetică, manichiură, stiling. Astfel, se caută zece lideri de echipă în servicii machiaj, zece lideri de echipă în servicii de coafare, zece lideri de echipă în servicii de cosmetică – îngrijire, zece lideri de echipă în servicii de înfrumuseţare, zece lideri de echipă pentrui stilişti, zece lideri de echipă pentru personal de yoga, zece lideri de echipă pentru antrenori personali, zece lideri de echipă pentru manichiurişti şi zece lideri de echipă pentru servicii de masaj. Nu există cerinţe speciale de pregătire, dar este necesară cunoaşterea limbii engleze pentru a se putea comunica cu clienţii. Se oferă un salariu competitiv plus 3% din vânzări. Informaţii suplimentare se pot obţine de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !