Oferte de muncă în Germania

De Dan Birta
1Comentariu
Se caută ospătari pentru Germania
Se caută ospătari pentru Germania
Barmanii, bucătarii şi ospătarii pot să se angajeze în domeniul hotelier în Germania.

Muncitorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care cunosc limba germană, au şansa de a se angaja în Germania. „Prin intermediul Eures sunt oferite 145 de posturi pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (60 de posturi), bucătar (45 de posturi) şi manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi)”, ne-a informat Dorel Drăghici, directorul executiv al AJOFM Bihor. Pentru aceste posturi se va organiza o selecţie la Sibiu în zilele de 5 şi 6 septembrie 2013.

Condiţii şi salarii

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe foarte bune de limba germană. Angajarea se face pe o perioadă de şase luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcţie de angajator. Salariul oferit este de 1.500 – 2.000 euro brut/lună pentru ospătar, 1.850 – 1.950 euro brut/lună pentru barman şi 1.500 – 2.100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţa profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator, iar întreţinerea poate fi gratuită, negociabilă sau pe cont propriu. „Persoanele cu domiciliul în judeţul Bihor care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Bihor, strada Transilvaniei nr. 2, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie”, precizează Dorel Drăghici.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor