Oftalmo Laser – ochelari pentru toate buzunarele

Reactualizat la:
1Comentariu
Oftalmo Laser – ochelari pentru toate buzunarele
Cabinetul oferă articole optice dedicate îngrijirii şi corectării vederii, produse şi servicii de înaltă calitate şi chirurgie refractivă.

Bihorenii care doresc să-şi facă orice tip de ochelari: de soare sau de vedere, precum şi cei care doresc să scape de ochelari, pot apela cu încredere la Cabinetul Oftalmo Laser. Aici vor găsi ochelari pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele, şi servicii de calitate oferite de medici cu experienţă. Cabinetul Oftalmo Laser din Oradea este situat în Piaţa Ion Creangă, nr. 1, Bl. C 80, parter. Pogramul de lucru este de luni până vineri între orele 9:00 – 19:00, iar sâmbăta între orele 9:00 – 12:00. Informaţii şi pe pagina de facebook a cabinetului, https://www.facebook.com/oftalmolaser.ro/?fref=ts.

Servicii

„Fondată în 2001, optica noastră îşi propune să ofere clienţilor săi articole optice dedicate îngrijirii şi corectării vederii, produse şi servicii de înaltă calitate conforme cu nevoia primordială de siguranţă, într-o varietate complexă de modele şi branduri de top.

Principiile eticii ne călăuzesc în orice acţiune întreprinsă. Ele determină verticalitatea şi integritatea comportamentului nostru. Misiunea noastră este să promovăm numai acele produse care să confere purtătorilor de articole optice libertate deplină de acţiune, în perfectă armonie cu stilul propriu de viaţă şi aspiraţiile individuale”, subliniază Julia Baumbauer, administratorul cabinetului.

Magazin de optică medicală

În cadrul magazinului pacienţii pot găsi rame diverse, din cele mai bune materiale (titan, ruthinium, acetat…), rame produse de firme consacrate, modele 2015-2016: RAY-BAN, ESCADA, GIVENCHY, BLUMARINE, POLICE, MAX MARA, HUGO BOSS, RODENSTOCK, BOGNER, LACOSTE, SWAROWSKI, ROBERTO CAVALLI, CAROLINA HERRERA, ANA HICKMANN etc.

„Oferim servicii de specialitate pentru toate categoriile de clienţi. Avem rame şi mai ieftine şi de marcă. Vindem ochelari de soare, lentile de contact, soluţii de întreţinere. Lucrăm cu cele mai renumite firme de lentile: Essilor, Hoya, Zeiss, Interoptik şi Rodenstock”, informează Julia Baumbauer. Cabinetul comercializează lentile cu tratament antireflex multistrat, cu tratament anti-zgârietură; lentile cu tratament oleofob şi hidrofob; lentile asferice; lentile monofocale, bifocale şi progresive; lentile progresive pentru munca de birou, lentile de interior; lentile cu protecţie pentru calculator, ce oferă un confort ridicat celor care lucrează la calculator în fiecare zi; lentile cu indice de refracţie mare (foarte subţiri); lentile de contact (sferice, torice şi progresive), şi soluţii pentru păstrarea lor; ochelari de soare, cu lentile cu absorbţie maximă de UV, cu lentila polarizată, etc.; accesorii pentru ochelari: tocuri, lavete, soluţii de curăţare, lănţişoare.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare cumpăraţi din magazinele de optică asigură protecţia 100% împotriva razelor UV şi sunt şi polarizanţi, ceea ce este plăcut la condus. Ochelarii achiziţionaţi din piaţă nu au protecţie 100% UV, chiar dacă scrie pe ei.

„Avem foarte multe reclamaţii de la persoane care au făcut consultaţii la opticile mobile. În primul rând aparatele trebuie să fie calibrate. Ele nu se pot muta de ici colo. Calitatea actului medical nu are cum să fie corespunzătoare, pentru că aparatele nu sunt calibrate. Nu există garanţii şi post garanţii şi vin la noi să-şi repare ochelarii făcuţi acolo. Lentilele oferite de aceste firme nu sunt de calitate şi li se încasează la preţul lentilelor Zeiss şi Epsilor”, spune directorul Oftalmo Laser.

Promoţii

Momentan, cabinetul oferă promoţii de 25% la anumite tipuri de lentilele Hoya, la anumite categorii de lentile Zeiss cu antireflexe performanțe (de la 10% la 25%), la lentile Interoptik sau Rodenstok (25%), cu tratament super blue extra clar (tratament pentru oamenii care stau foarte mult în faţa gadget-urilor: calculator, telefon, laptop). Este o protecţie pentru lumina artificială (lumina albastră) emenată de aceste gadget-uri.

Cabinetul dispune de un atelier de optică medicală, dotat cu cele mai moderne aparate de şlefuit lentile şi montaj ochelari.

2oftalmolaser

Medici renumiţi

„La noi beneficiaţi de consultaţii medicale oftalmologice efectuate de medicii noştri primari şi specialişti, precum şi determinări de dioptrii gratuite efectuate de optometrist”, explică Juliana Baumbauer. Medicii cabinetului sunt: Dr. Man Rujan Mihaela – medic primar oftalmolog, Dr. Botnaru Asia – medic specialist oftalmolog, Dr. Moldoveanu Silvia – medic primar oftalmolog, Dr. Abdel Rahman – medic specialist oftalmolog, Dr. Gale Erzsebet – medic specialist oftlamolog şi Oros Olimpia – optometrist. În cazul în care se fac ochelarii la cabinet, consultaţia la optometrist este gratuită.

La aceştia se adaugă cunoscutul medic primar specialist în chirurgie refractivă, cu o experienţă de 20 de ani în domeniu – Dr. Hassan Ziad din Ungaria, care efectuează consultaţiile preoperatorii şi operaţiile.

Chirurgie refractivă

Operaţiile cu laser sunt de mai multe tipuri:
LASIK – este în prezent cea mai des utilizată procedură chirurgicală de corecţie pentru miopie. LASIK are o rată mare de succes şi şanse scăzute de dezvoltare a complicaţiilor în cazul miopiei moderate.
Aceasta poate fi utilizată şi pentru a corecta miopia severă. Timpul de vindecare este destul de scurt, intervenţia este puţin dureroasă şi recuperarea este mai rapidă decât în cazul tehnicii PRK.

PRK, LASEK sunt operaţii similare. Acestea sunt tipuri de intervenţii chirurgicale de corecţie care se utilizează frecvent pentru corectarea miopiei. Ca şi LASIK, şi aceste operaţii au rate ridicate de succes şi complicaţiile sunt rareori întâlnite, în cazul miopiei moderate. PRK, LASEK pot fi folosite în locul keratotomiei radiale (RK) pentru a corecta miopia severă.

Opţiuni chirurgicale

Intervenţiile chirurgicale pentru tratarea miopiei modifică forma corneei pentru a reorienta lumina direct pe retină. Există trei tipuri principale de intervenţii chirurgicale cu laser folosite pentru tratarea miopiei:
– LASIK – care presupune decuparea unei fâşii din cornee, care rămâne prinsă la un capăt, ca o clapetă. O parte din ţesutul de sub fâşia decupată va fi eliminat, iar fâşia va fi reaplicată.
– PRK, LASEK – folosesc laserul pentru remodelarea corneei fără să fie necesară realizarea unui lambou cornean.
Dintre cele trei tipuri principale de intervenţii chirurgicale pentru corectarea refracţiei LASIK şi PRK sunt mai des folosite. Studiile sugerează că operaţiile cu laser cum ar fi PRK şi LASIK au aceeaşi precizie ca şi keratotomia radială (RK) şi au un risc mai mic de complicaţii sau efecte adverse neplăcute.
Se vor pune în balanţă riscurile prevăzute de intervenţia chirurgicală cu dorinţa de a avea o vedere clară. Medicul oftalmolog poate răspunde la orice întrebări legate de rezultatele posibile, alternative la intervenţia chirurgicală, riscuri şi beneficii pentru a se putea lua cea mai bună decizie. Este important de ştiut că în cazul unor persoane poate fi necesară, în continuare, purtarea de ochelari sau lentile de contact după intervenţia chirurgicală.

Cui se adresează operaţia de miopie

Intervenţia se adresează celor care au o vedere bună de aproape, dar sunt miopi, suferă de astigmatism şi celor care au o vedere îmbunătăţită prin purtarea de ochelari sau lentile de contact, dar doresc să renunţe la acestea.
Există mai multe motive:
– Confortul personal – nu va mai fi nevoie să se poarte ochelari şi nu vor mai exista constrângeri legate de purtarea sau întreţinerea lentilelor de contact sau pur şi simplu dorinţa de a vedea mai bine, natural, fără restricţii.
– Motivaţii estetice sau psihologice – sentiment crescut de confort, estetică îmbunătăţită, aspect tineresc.
– O persoană poate avea probleme de intoleranţă sau complicaţii cauzate de purtarea lentilelor de contact şi le este dificil să accepte să poarte ochelari.
– Dorinţa de a vedea bine pentru a practica diverse sporturi cum sunt cele subacvatice sau cele în care ochii sunt expuşi la praf, se pot pierde lentilele de contact, etc. sau de a alege anumite meserii, care necesită o vedere bună fără corecţie.

Contraindicaţii

Pot beneficia de intervenţiile chirurgicale toate persoanele care suferă de miopie, hipermetropie, astigmatism.
Persoanele care suferă de miopie trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani, iar creşterea ochiului să fie finalizată, miopia să fie stabilă, fără schimbări semnificative, cel puţin în decursul unui an (pentru a nu fi necesară vreo reintervenţie).
Vârsta înaintată nu este un aspect care va limita intervenţia. Trebuie specificat faptul că, în mod natural, miopia nu se ameliorează odată cu înaintarea în vârstă.

Există anumite boli care nu permit efectuarea intervenţiilor chirurgicale pentru tratarea tulburărilor de refracţie, printre care boli autoimune (lupus, poliartrită reumatoidă, boala Crohn, rectocolita hemoragică, tiroidită), patologii ale corneei (keratoconus, keratita severă uscată, herpes cornean) sau patologii la nivelul retinei, diabet zaharat, care nu este echilibrat prin tratament, retinopatie, ambliopie profundă a ochiului.
De asemenea, este absolut necesară verificarea şi tratarea abilităţilor vizuale, mai ales în cazul persoanelor care exercită diverse profesii (armată, poliţie, marină, pompieri, transport aerian, rutier, etc).

Ochii operaţi îşi păstrează caracteristicile anatomice precum şi eventualele predispoziţii patologice. Aceştia trebuie examinaţi în mod constant, ca şi cum nu ar fi avut loc o intervenţie chirurgicală. Se va monitoriza regulat tensiunea oculară, iar la orice consult oftalmologic, persoana operată trebuie să specifice faptul că a suferit o intervenţie chirurgicală de corectare a refracţiei.

Cabinetul Oftalmo Laser din Oradea este situat în Piaţa Ion Creangă, nr. 1, Bl. C 80, parter. Pogramul de lucru este de luni până vineri între orele 9:00 – 19:00, iar sâmbăta între orele 9:00 – 12:00.

Informaţii şi pe pagina de facebook a cabinetului, https://www.facebook.com/oftalmolaser.ro/?fref=ts.

 

Advertorial!

Taguri: ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor