Old Mill și Magic Kebab au fost închise de Poliția Locală Oradea

Reactualizat la:
21Comentarii
Old Mill și Magic Kebab au fost închise de Poliția Locală Oradea
Compartimentul Control Comercial al Poliției Locale a închis primele societăți comerciale din 2016.

Conform unui comunicat remis de Poliția Locală, celor două localuri le-a fost suspendată activitatea din cauză că nu dețineau autorizație de desfășurare a activității de alimentație publică eliberată de Primăria Oradea.

„În urma controalelor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Compartimentului Control Comercial al Poliției Locale Oradea la societățile comerciale care desfășoară activități de alimentație publică pe raza Municipiului Oradea, SC Vopmarc SRL și SC Andriupet SRL, au fost sancționate fiecare prin două procese verbale de contravenție conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, pentru nedeținerea autorizației de desfăşurare a activităţii de alimentație publică eliberată de Primăria Municipiului Oradea, pentru Pizzerie-Restaurant „Old Mill” situat pe str. Mihail Kogălniceanu nr. 26 (punctul de lucru al SC Vopmarc SRL) și Fast Food „Magic Kebab”, situat pe str. Vasile Alecsandri nr. 8 (punctul de lucru al S.C Andriupet SRL).

În temeiul dispoziţiilor Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 actualizată, privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, art. 5, alin.1 şi art. 73, pct.1, s-a dispus suspendarea activităţii comerciale a unităţilor de alimentaţie publică – pentru Pizzerie-Restaurant „Old Mill” pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 03.02.2016, iar pentru Fast Food „Magic Kebab” pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 01.02.2016.”

Închiși pentru „renovare” și din „motive tehnice”

Pe pagina oficială de facebook a Magic Kebab apare informația cum că fast-food-ul se află în renovare.

Suntem inchisi pentru renovare. Multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag intr-o alta ambianta fresh si mai placuta .

Posted by Magic Kebab on Friday, January 29, 2016

Magic Kebab a fost închis începând cu prima zi a lunii februarie, iar Old Mill din 3 februarie. Agenții poliției locale au verificat deja dacă patronii respectă dispoziția de suspendare a activității.

Nici administratorii Old Mill nu au dezvăluit fanilor de pe Facebook adevăratul motiv pentru care restaurantul este închis. Aceștia au postat, joi, o imagine cu mesajul: „Din motive tehnice, restaurantul este închis!”

Poliţia Locală Oradea prin Compartimentul Control Comercial va continua verificarea Autorizațiilor pentru desfășurarea activității de alimentație publică, urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei.

Reamintim că Poliția Locală a suspendat activitatea a altor două localuri în luna decembrie, Casa Piraților și barul Bogdinel.

 21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor