Operativitate crescută la Curtea de Apel

De Crina Dobocan
Operativitate crescută la Curtea de Apel
Judecătorii Mircea Aron, Marius Tudose şi Horaţius Dumbravă, toţi trei membrii în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, au participat la şedinţa de bilanţ a Curţii de Apel Oradea privind activitatea pe anul 2013.

Operativitatea judecătorilor de la Curtea de Apel Oradea a crescut în anul precedent cu peste 15% faţă de anul 2012. Datele statistice arată că operativitatea instanţei a fost de 88,7% faţă de 71, 1% în anul 2012.

În ceea ce priveşte volumul de activitate, în anul 2013, pe rolul Curţii de Apel Oradea au existat 14.817 dosare din care, au fost soluţionate 13.140, rămânând de soluţionat 1.677 dosare.

„Cel mai mare volum de activitate l-a înregistrat Secţia I civilă, cu un număr total de 6.890 cauze, în timp ce pe rolul Secţiei a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal au existat 6.268 dosare, iar pe rolul Secţiei penale, 1.659 de dosare”, a declarat judecătoarea Dana Cigan, preşedintele Curţii de Apel Oradea.

Cu prilejul şedinţei de bilanţ, au fost dezbătute probleme legate de asigurarea finanţării investiţiei aflate în derulare la sediul din Parcul Traian (Palatul de Justiţie), precum şi aspecte legate de asigurarea unui număr suficient de personal auxiliar la instanţele din subordine, în special la tribunale.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !