Oportunităţi pentru tinerii din mediul rural

De Simona Albinaru
Oportunităţi pentru tinerii din mediul rural
Aceştia ar putea beneficia de un proiect de trei milioane de euro, lansat recent de Transparency Internaţional România, împreună cu Federaţia Agricultorilor Fermierul şi Sindicatul Tăranilor şi Proprietarilor Romania.

În valoare de 3 milioane de euro, proiectul este cofinanţat de Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi este programat a se desfăşura în perioada aprilie 2014 – noiembrie 2015.

Începând de săptămâna viitoare, tinerii antreprenori îşi vor putea depune proiectele de afaceri care vor intra în concursul naţional ,,Idei inovaţive antreprenoriale”. Concursul oferă premii substanţiale, în valoare de 60.000 de lei pentru locul I, 40.000 de lei pentru locul II, 20.000 de lei pentru locul III şi două menţiuni a câte 10.000 de lei.

Castigatorii vor beneficia de sprijinul Federaţiei Agricultorilor Fermierul pentru elaborarea şi implementarea proiectelor şi pentru identificarea surselor financiare necesare cofinanţării proiectelor.

Pregătire

Tinerii vor fi pregătiţi în special pentru vânzarea produselor, pentru accesarea de fonduri şi pentru asociere, pentru ţinând cont că asocierea este viitorul în toate domeniile, dar mai ales în agricultură. În afară de cei cinci câştigători ai concursului, iniţiatorii proiectului au posibilitatea să premize încă 10 afaceri mai mici, ferme de familie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !