Oradea, prin obiectivul artiştilor fotografi

De Camelia Busu
Oradea în expoziţie
Oradea în expoziţie - © Foto: Mészáros Ödön
Prima expoziţie în turnul Primăriei a participanţilor la Universitatea de Artă Fotografică de Vară MAFOSZ va fi vernisată în 3 mai.

Anul trecut, la începutul lunii iulie, a avut loc în Oradea Universitatea de Artă Fotografică de Vară MAFOSZ, organizată de Asociația Fotocluburilor din Ungaria (MAFOSZ) în parteneriat cu Asociația Internațională „Euro Foto Art”, la care au participat 50 de reputați artiști fotografi din România și Ungaria.

Participanții la Universitatea de Vară au avut posibilitatea să viziteze și să fotografieze o serie de obiective turistice din Oradea. Anul trecut, la vernisajul expoziţiei „Țara Bihorului pitoresc” (Festői Biharország), a fost lansat de către președintele MAFOSZ, artistul fotograf Horváth Imre, şi catalogul color ilustrat cu cele mai reușite imagini realizate în vara acestui an în Oradea și județul Bihor de către reputați artiști fotografi din Ungaria și România.

Lebede… FOTO: Bűrdos Tamás ©

Cele mai reprezentative imagini realizate de către participanţii la Universitatea de Artă Fotografică de Vară MAFOSZ vor fi prezentate în cadrul unor expoziții de artă fotografică organizate în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din județul Bihor, în Turnul Primăriei Oradea. De fiecare dată vor fi prezentate câte 25 de fotografii artistice despre orașul nostru, așa cum au văzut participanții la Universitatea de Artă Fotografică de Vară. Vernisajul primei expoziții va avea loc vineri, 3 mai, de la ora 17:00, la care sunt aşteptaţi toți iubitorii fotografiei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !