Orădeni în lotul pentru CE

De Teodor Biriş
Sportivii de la Gold Dragon împreună cu antrenorul Romeo Gozner
Sportivii de la Gold Dragon împreună cu antrenorul Romeo Gozner
Clubul Gold Dragon Oradea are 11 sportivi şi un antrenor la lotul pentru Campionatul European.

 În perioada 10-14 aprilie la Sala Polivalentă din Bucureşti se va desfăşura în premieră ediţia din acest an a Campionatului European de wu-shu tradiţional şi quingda (luptă) pentru juniori şi seniori.

În lotul antrenat de Florin Gurbănescu şi orădeanul Romeo Gozner au fost selectaâi 80 de sportivi dintre care 11 provin de la CS Gold Dragon Oradea. „Este pentru prima dată când Gold Dragon are un grup aşa de numeros la lotul naţional pentru o competiţie de mare anvergură. La Campionatele Europene de Wu-Shu tradiţional şi quingda participă peste 500 de sportivi din 27 de ţări. Având în vedere rezultatele obţinute la mondiale de sportivii orădeni, mă aştept să luăm medalii cât mai preţioase şi la europene în psecial în probele de taolu cu armă. Participarea noastră la europene a fost posibilă cu sprijinul domnului Cristian Sim, căruia îi mulţumim”, ne-a declarat Romeo Gozner, antrenorul clubului orădean.

La CM de anul trecut din China, Jakab Istvan şi Eszenyei Peter au luat medalia de argint, iar Sarkadi Attila a cucerit bronzul la taolu cu armă.

Medaliaţi la CN

Cei 11 sportivi au fost selecţionaţi în urma Campionatelor Naţionale de wu-shu tradiţional şi quingda din februarie, pentru seniori şi juniori, toţi reuşind să urce pe podium: Sarkadi Attila – aur şi argint la taolu cu şi fără armă, Jakab Istvan – aur la taolu cu armă şi duilian, Nagy Erik – aur la taolu cu şi fără armă, Eszenyei Peter – aur la taolu şi bronz la duilian, Alexandru Popa – bronz la taolu cu armă, Cristian Fitero – bronz la taolu fără armă, Horaţiu Belicciu – argint şi bronz la taolu cu şi fără armă, Anda Cristea – argint la taolu fără armă, Alin Tătar – bronz la luptă +75 kg şi Vlad Ciordaş – bronz la luptă – 70 kg, plus Iulia Cristea.

Dintre medaliaţii la CN care nu fac parte şi din lotul naţional pentru CE sunt Toth Richard – bronz la taolu cu armă şi Dan Caragică – argint la taolu cu armă.

CS Gold Dragon îşi desfăşoară antrenamentele la Şcoala Dacia în zilele de luni, miercuri şi vineri, între orele 19-21.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !