Otilia Flonta dă numele unui brand de poşete pentru Galeriile Lafayette

De Veronica Bursaşiu
Otilia Flonta dă numele unui brand de poşete pentru Galeriile Lafayette
Produce poşete de lux, dar cel mai mare lux pentru ea este să dispună de timpul ei aşa cum îşi doreşte.

S-a născut la Diosig, visa să devină astronaut, dar a absolvit Facultatea de Drept. Azi, numele său poartă numele unui brand de poşete premium cunoscut în toată lumea. Otilia Flonta va fi prezentă la 11 even, pe 11 noiembrie, la Sinagoga Zion. 11 even Experiences Oradea se află la cea de-a cincea ediție.

Emoţiile conduc la acţiune

„Oameni cunoscuți publicului larg sau mai puțin cunoscuți, dar cu povești de viață excepționale, au acceptat provocarea de a vorbi în fața unui auditoriu timp de 11 minute fiecare despre o experiență din viața lor, deciziile luate și schimbările ce au urmat pentru că nu au renunțat să lupte, să spere, să creadă.Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11 even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. Fondurile strânse în acest an vor fi direcționate către consolidarea Fondului Științescu Oradea.

otilia flonta4

Acesta este un program dezvoltat de către Fundația Comunitară Oradea, prin care se vor oferi finanțări pentru dezvoltarea de proiecte din domeniul STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică) cu scopul de a stimula pasiunea tinerilor pentru științe”, explică Claudia Abrudan, director executiv la Fundaţia Comunitară, raţiunea pentru care oameni de succes, cu poveşti de viaţă impresionante, vin la 11 even.
Otilia Flonta este considerată unul dintre pionerii designului de accesorii, în special de genţi, din România.

Brandul de genţi premium Otilia Flonta e creat special pentru piaţa externă şi e cunoscut în Japonia, Hong-Kong, Italia, Spania, Belgia, Rusia, SUA, Ucraina, Franța, UK, chiar şi Galeriile Lafayette din Berlin. Povestea genţilor a început în urmă cu mai bine de 15 ani, atunci când o prietenă a designerului, proprietară a unui magazin de genți și pantofi, i-a cerut să realizeze ea produse de calitate, pe care nu avea de unde să le achiziționeze constant. Om de acţiune, Otilia Flonta nu a aşteptat să fie rugată a doua oară, a achiziţionat un spaţiu şi utilaje şi era gata să treacă la producţie, când prietena care îi solicitase aceasta s-a răzgândit. Otilia Flonta investise însă în solicitarea prietenei echivalentul unui apartament – 20.000 de euro, şi nu-şi permitea să dea înapoi.

otilia flonta

Încă de la început a confecționat produse pentru segmentul de lux, a colaborat cu creatori români, acesta fiind unul dintre ingredientele succesului. A găsit tot timpul echilibrul între viaţa de familie şi afaceri.

„Așa s-a întâmplat și atunci când am decis să rămân însărcinată. Nu am privit acest lucru ca pe un sacrificiu și niciun moment nu m-am gândit că pentru a deveni mamă trebuie să renunț la statutul de femeie de business sau la stilul meu de viață. Am considerat doar că este timpul să fiu și mamă. Cred că dacă-ți dorești cu adevărat, le poți face pe toate. Pentru că atunci când știi ce vrei, îți cunoști și limitele. Nu trebuie să renunți la nimic. Iar ca să reușești, atât în afaceri cât și în viață, trebuie să îți estimezi corect limitele“, a declarat bihoreanca pentru cariere online. Povestea succesului ei – drumul pe care a mers astfel încât să-şi permită să fie şi mamă, şi să petreacă vacanțe trei luni pe an, și să aibă banii necesari pentru a face aceste lucruri fără eforturi – o va spune pe 11 noiembrie, la 11 even.

otilia flonta30Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !