Parfumul delicat al copilăriei

De Crina Dobocan
Copiii i-au încântat pe cei prezenţi cu cântece şi dansuri FOTO: ANAMARIA POPA
Copiii i-au încântat pe cei prezenţi cu cântece şi dansuri FOTO: ANAMARIA POPA
Acesta a fost motto-ul spectacolului susţinut de elevii clasei Pregătitoare B de la Şcoala „Oltea Doamna”.

A încercat să le transmită din inimă tot ce e mai bun şi mai frumos, să le fie părinte şi prieten. Au trăit împreună experienţe inedite şi au explorat minunata lume a literelor şi a cifrelor.

Prima pagină din viaţa de şcolari a fost scrisă în viaţa micuţilor din clasa Pregătitoare B de la Şcoala Gimnazială „Oltea Doamna” de învăţătoarea lor, Romelia Ciarnău, cu migală, răbdare şi emoţie.

Părinţii, bunicii şi fraţii elevilor din clasa Pregătitoare B de la Şcoala Gimnazială „Oltea Doamna” au fost invitaţi, joi după-amiază, să simtă „Parfumul delicat al copilăriei”. Sub îndrumarea profesoarei Romelia Ciarnău, micuţii le-au pregătit părinţilor o serbare de zile mari care s-a desfăşurat la Restaurantul Majestic din Oradea.

Au inventat Capsula timpului

Frumosul eveniment a debutat cu Serbarea Abecedarului, a continuat cu premierea elevilor care au obţinut de-a lungul anului şcolar nu mai puţin de 201 premii la 16 concursuri şcolare naţionale şi internaţionale şi s-a încheiat cu momentul „Capsula timpului”.

Practic, ştrengarii au desenat o imagine despre felul în care se văd ei în viitor. Desenele au fost introduse într-o capsulă şi urmează să fie deschise la sfârşitul clasei a IV-a, într-un cadru festiv.

Elevii i-au încântat pe părinţi, bunici şi ceilalţi invitaţi la serbare cu cântece, dansuri şi poezii.

„Primul model în viaţă sunt părinţii, primii oameni cu care au făcut cunoştinţă. Educaţia pe care le-aţi dat-o este bazată pe iubire, încredere şi prieteni. Voi sunteţi arcul din care copiii voştri, ca nişte săgeţi vii, sunt azvârliţi în iureşul vieţii. Mulţumim pentru dăruirea cu care v-aţi implicat în toate activităţile şcolii”, le-a spus prof. Romelia Ciarnău celor prezenţi.

Serbarea s-a încheiat cu un delicios tort pe care micuţii l-au savurat împreună cu toţi cei prezenţi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !