Parteneriat pentru mediul de afaceri

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
La Camera de Comerţ FOTO: UNPR
La Camera de Comerţ FOTO: UNPR
După ce a căutat parteneri în ambasadele din Bucureştu, şeful UNPR încearcă coagularea patronatului.


Ioan Lucian încearcă să extindă la nivel naţional, ca preşedinte al Uniunii Naţionale a Patronatului Român bunele practici din domeniul colaborării cu organizaţiile patronale pe care le-a experimentat cu succes în Bihor ca preşedinte al Federaţiei Patronilor. “Am convenit împreună cu preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României , dl. Mihai Daraban, ca un parteneriat viabil, ancorat în realităţile cu care se confrunta mediul de afaceri din România, între Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Uniunea Naţională a Patronatului Român ar fi un bun exemplu de colaborare pentru apărarea intereselor companiilor private din România”, a declarat preşedintele UNPR, dl. Ioan Lucian, după întâlnirea cu preşedintele CCIR din data de 27.01 2015.

“Modul deschis şi seriozitatea cu care domnul preşedinte Daraban a abordat întâlnirea cu delegaţia UNPR, ne încurajează să credem ca respectul pe care-l acordăm Camerei de Comerţ şi Industrie a României este reciproc şi că împreună putem aborda problemele majore cu care se confruntă mediul de afaceri din România”, a subliniat preşedintele UNPR, dl. Ioan Lucian, care dovedeşte o perseverentă demna de remarcat în demersurile pe care le face pentru coagularea mişcării patronale din România. “Trebuie să oferim Guvernului României şi sindicatelor un partener puternic, hotărât şi cu atitudine constructivă, prin conjugarea tuturor eforturilor celor care reprezintă interesele mediului de afaceri din România”, a declarat preşedintele CCIR, dl. Daraban.

Orgoliile celor care conduc confederaţiile patronale românesti s-au dovedit a fi neproductive, slăbind mişcarea patronală din România, au concluzionat cele două părti participante la întâlnirea de la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Taguri: ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor