Participare gratuita la targ in Ungaria

De Dan Birta
Reactualizat la:
Firmele ungureşti au participat la expoziţia de la Oradea
Firmele ungureşti au participat la expoziţia de la Oradea
Firmele bihorene pot participa gratuit la o expoziţie şi un forum de afaceri care va avea loc în 7 martie 2013 la Debreţin. „Participanţii la această expoziţie vor fi IMM-urile interesate de cooperarea transfrontalieră”, ne-a informat Delia Badea, de la CCI Bihor.

Expoziţia şi Forumul de afaceri din Debreţin se realizează în cadrul Proiectului HURO/1001/160 „Pregătirea şi crearea unei rețele transfrontaliere de cooperare a mediului de afaceri din județele Bihor și Hajdu Bihar” . Obiectivul principal al proiectului constă în sprijinirea oamenilor de afaceri din zona transfrontalieră Bihor- Hajdu Bihar în activitatea lor, indiferent de domeniu, prin punerea la dispoziţie a cererilor de oferte de pe piaţă, prin acordarea de consultanţă în domeniul comercial, juridic, economico-financiar, prin furnizarea de informaţii utile din punct de vedere comercial, economic şi legislativ.

În toamna anului trecut, mai multe firme din Ungaria au participat la Top Expo 2012.

Şanse mari pentru demararea unei colaborări transfrontalieri între firmele bihorene şi cele din Ungaria. Camera de Comert şi Industrie (CCI) Bihor, în calitate de partener de proiect, alături de Camera de Comerţ şi Industrie Hajdu Bihar, invită societăţile comerciale bihorene la o expoziţie de produse şi servicii în Ungaria. Manifestarea va avea loc în data de 7 martie 2013, între orele 10:00 -18:00, în Debreţin, strada Kassai nr. 26. „Participanţii la această expoziţie vor fi IMM-urile interesate de cooperarea transfrontalieră din judeţele Hajdu-Bihar şi Bihor”, ne-a informat Delia Badea, de la CCI Bihor.

Forum de afaceri

În cadrul acestei expoziţii va avea loc şi un Forum de afaceri, care va începe de la orele 10:30, la care sunt invitate să participe atât firmele expozante cât şi vizitatori din România.

Participarea IMM-urilor din zona transfrontalieră la Expoziţia şi Forumul de afaceri din Debreţin se realizează în cadrul Proiectului HURO/1001/160 „Pregătirea şi crearea unei rețele transfrontaliere de cooperare a mediului de afaceri din județele Bihor și Hajdu Bihar” (acronim CBBCN), finanţat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România –Ungaria 2007-2013, care poate fi vizualizat pe site-ul www.huro-cbc.eu. Liderul proiectului este Zona Metropolitană Oradea.

„Obiectivul principal al proiectului constă în sprijinirea oamenilor de afaceri din zona transfrontalieră Bihor- Hajdu Bihar în activitatea lor, indiferent de domeniul în care activează prin punerea la dispoziţie a ofertelor, a cererilor de oferte de pe piaţă, prin acordarea de consultanţă în domeniul comercial, juridic, economico-financiar, prin furnizarea de informaţii utile din punct de vedere comercial, economic şi legislativ”, ne-a informat Delia Badea.

Participarea la Expozitia şi Forumul de afaceri din Debreţin, organizată în cadrul proiectului CBBCN, este gratuită pentru persoanele înscrise în proiect atât pentru partea română cât şi pentru partea maghiară şi vizează crearea unui cadru în care oamenii de afaceri să-şi promoveze produsele şi serviciile şi să încheie noi contracte economice în zona transfrontalieră.

În toamna anului trecut, firmele înscrise în proiect, atât din Ungaria cât şi din România au participat la Top Expo 2012, eveniment care s-a desfăşurat la Arena Antonio Alexe din Oradea. Informaţii suplimentare la tel. 0771/712.453; E-mail: info@ccibh.ro. 

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !