Persoanele fizice nu pot beneficia de sprijinul pentru motorină

De Simona Drimbău
Persoanele fizice nu pot beneficia de sprijinul pentru motorină
Reprezentanţii APIA vin cu noi lămuriri pentru fermierii care doresc să obţină subvenţia pentru motorină, reamintind faptul ca nu pot beneficia de acest sprijin fermierii care sunt persoane fizice.

Pentru a putea beneficia de acest sprijin solicitanţii trebuind să fie înregistraţi ca persoane fizice autorizate sau ca persoane juridice.

„Persoanele fizice pot fi acceptate ca potenţiali beneficiari ai prezentei scheme dacă în termen de 60 de zile lucrătoare de la data primirii notificarii privind acordul prealabil, dar nu mai târziu de data depunerii primei cereri trimestriale, se autorizeaza ca persoană fizică autorizata sau intreprindere individuala, conform OUG nr. 44/2008” spun reprezentanţii APIA.

De subvenţia la motorină pot beneficia şi acei fermieri care îndeplinesc condiţiile de mai sus şi care au folosit utilaje închiriate.

În această situaţie documentele sau facturile care atestă achiziţia combustibilului trebuie să fie pe numele societăţii comerciale, intreprinderii individuale sau persoanei fizice autorizate care solicită această subvenţie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !