Peste 260 de locuri de muncă în UE

De Dan Birta
Asistentele medicale sunt căutate în Anglia şi Germania
Asistentele medicale sunt căutate în Anglia şi Germania
Cele mai multe oferte de locuri de muncă provin din Germania, Anglia, Irlanda şi Franţa.

În ultima vreme numărul locurilor de muncă în ţările Uniunii Europene pentru români, prin reţeua Eures este tot mai mare. Ultima ofertă este din Anglia. În ciuda campaniilor duse de englezi împotriva românilor. Este vorba de 51 de oferte pentru sistenţi generalşiti şi zece pentru asistenţi terapie intensivă. Trebuie amintit una dintre condiţiile de bază: cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu. Pentru asistenţii generalişti este este necesară şase luni de experienţă şi înregistrare în Colegiul profesional al moaşelor şi asistenţilor medicali. Pentru asistenţii de terapie intensivă se cere doi ani de experienţă. Salariile oferite sunt cuprinse între 21.388 şi 27.000 de lire sterline brut pe an. Termenul de aplicare este 31.05.2014.

Ne vrea şi Germania

Din Germania provin mai multe oferte cu termen de aplicare sfârşitul acestei lui. Cele mai multe – 30 de posturi, sunt pentru bucătari. Alte zece oferte sunt pentru barmani, zece pentru personal servire clienţi în cafenele şi baruri şi zece pentru supraveghetori de noapte.

Educatoarele care cunosc limba germană au şi ele şansa de a munci în Germania. Oferta este pentru zece persoane. Alte meserii căutate de nemţi sunt: operatori CNC, operatori mase plastice, armurieri, lucrători în depozit, mecanici auto, tâmplari, vopsitori în metal, asistenţi medicali, electricieni, asistenţi persoane în vârstă, mecanici industriali, inginer electronist şi îngrijitori bătrâni. Condiţia de bază este cunoaşterea limbii germane.

Irlanda are nevoie de 40 de ciontolitori (măcelari). Din Franţa sunt 24 de oferte pentru medici specialişti, şase sudori şi şase strungari, iar din Austria 21 de oferte de locuri de muncă în domeniul construcţiilor. Informaţii suplimentare se pot aobţine de la consilierul Eures de la AJOFM Bihor.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !