Petiţie contra putorii din Ioşia şi Rogerius

De Cristina Ghilea
16Comentarii
Petiţie contra putorii din Ioşia şi Rogerius
„Spune NU mirosului infect din Oradea, generat de firma Nutripork” este numele petiţiei iniţiate online de e entitate care se recomandă cu numele „Oradea suntem noi”.

Acesta este şi numele unui grup pe facebook, constituit imediat după referendumul ratat, care acum a ajuns la peste 13.000 de membri.

„Dorim să strângem cât mai multe semnături pentru petiţia privind mirosul fetid din zona de Vest a Oradiei, pe care ferma de porci Nutripork, aflată în imediata apropiere a cartierului Ioşia, îl emană în cartier. Prin urmare, acest eveniment are darul de a aduna persoanele care doresc să semneze această petiţie. Dacă şi pe tine te deranjează acest miros sau dacă doar consideri că nu e normal ca un oraş întreg să sufere din cauza unei firme care nu este în stare să-şi filtreze emanaţiile, atunci semnează această petiţie. Dorim să semnalăm autorităţilor locale că orădenii NU mai vor sa îndure mirosul generat de aceasta firmă”, este mesajul iniţiatorilor, postat pe pagina web

http://www.petitieonline.com/spune_nu_mirosului_infect_din_oradea_generat_de_firma_nutripork

Petiţia a adunat 900 de semnături în 24 de ore, în mediul virtual. Alte 600 de persoane au semnat pe listele petiţiei, la punctul organizat în Ioşia, la intrarea în Liceul Don Orione.

„Cu toţii simţim, de mai bine de 10 ani, mirosurile fetide venite dinspre zona în care îşi desfăşoară activitatea firma Nutripork. Periodic şi sistematic, aceasta eliberează în atmosferă toxinele de la dejecţiile fermei respective. Sunt zile cînd în Cartierul Ioşia nu numai nu se poate sta cu geamul deschis, dar aerul e irespirabil. Ei bine, pentru că noi dorim să #miscamoradea şi pentru că #oradeasuntemnoi, cetăţenii, am decis să iniţiem un proiect prin care să sesizăm autorităţile locale de faptul că, deşi în aceşti 10 ani s-au luat măsuri firave, nu mai suntem dispuşi să acceptăm persecuţiile continue la care ne supune această firmă”, ne-au transmis iniţiatorii grupului Oradea suntem noi.16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor