Poliția Locală Oradea a închis și barul Bogdinel

Reactualizat la:
6Comentarii
Barul Bogdinel a fost închis
Barul Bogdinel a fost închis
Ultima zi din anul 2015 a fost cu ghinion pentru adminstratorul barului Bogdinel.

Un control al Poliției Locale a scos la iveală că localul nu avea autorizație de desfăşurare a activităţii de alimentație publică eliberată de Primăria Municipiului Oradea pentru barul „SC Bogdinel SRL” situat pe str. Calea Aradului nr. 44, bl. D4, punct de lucru al societății.

Conform Poliției Locale, S. C. Bogdinel SRL a fost sancționată prin două procese verbale de contravenție, conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață.

„Ca măsură complementară, în temeiul dispoziţiilor Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 actualizată, privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, art. 5, alin.1 şi art. 73, pct.1, s-a dispus suspendarea activităţii comerciale a unităţii de alimentaţie publică- bar ,,SC Bogdinel SRL”, pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 31.12.2015, până la data intrării în legalitate,” informează biroul de presă al Primăriei Oradea.

În urma unui control ulterior s-a constatat că administratorul s-a conformat deciziei și barul a rămas închis.

Poliţia Locală Oradea prin Compartimentul Control Comercial informează că va continua verificarea autorizațiilor pentru desfășurarea activității de alimentație publică, urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei.

Reamintim că la mijlocul lunii decembrie, după ce a încasat mai multe procese verbale de contravenţie, localul Casa Piraţilor din Calea Aradului a primit dispoziţie de suspendare a activităţii pe perioadă nedeterminată.

 6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor