Poliția Locală Oradea aniversează 10 ani de activitate

De Bihon.ro
3Comentarii
Poliția Locală Oradea aniversează 10 ani de activitate
© Foto: arhivă
Poliţia Locală Oradea îşi serbează un deceniu de activitate în sprijinul cetățenilor.

Cei zece ani de activitate vor fi marcați, în perioada 19 – 23 noiembrie, printr-un șir de manifestări care să prezinte activitatea celor ce veghează la respectarea ordinii și liniștii publice, a circulației pe drumurile publice, a disciplinei în construcții și afișajului stradal, la respectarea normelor de mediu, a activității comerciale, a evidenței populației.

Program:

19 – 21 noiembrie

– Programe de informare, prezentare a activităţii desfăşurate de Poliţia Locală Oradea în unităţi de învăţământ (Școala Gimnazială „Octavian Goga”, Colegiul Național „IOSIF VULCAN”, Școala Gimnazială nr. 16 și Gradinița cu program prelungit nr. 30) pe domenii de educație precum: protecţia mediului, circulația pe drumurile publice etc.

– Distribuirea de către polițiștii locali a unor obiecte simbolice aniversare (gen pliante /broșuri cu activitatea și atribuţiile Poliţiei Locale Oradea, brelocuri, agende, pixuri, fulare tricolore, saci menajeri etc.) persoanelor fizice şi juridice cu simț civic, cetăţenilor exemplu, conducătorilor auto discplinați, pietonilor responsabili, persoanelor care au sprijinit și sprijină activitatea Poliţiei Locale Oradea.

22 noiembrie

– Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Oradea.

– Ateliere de prezentare a tehnicilor din dotarea Poliției Locale Oradea, a echipamentelor celor necesare desfășurării activității de zi cu zi a polițiștilor locali, pentru a se înțelege ce înseamnă profesia de polițist local, dar şi cum se desfăşoară o zi normală la Poliția Locală Oradea.
23 noiembrie

– Lansarea unui nou proiect inițiat și realizat de Poliția Locală Oradea prin prisma obiectivului cu temă ecologică „RECICLĂM PENTRU VIITOR”.

– Realizarea unui tricolor doar din capace de pet-uri reciclabile, proiect desfășurat în parteneriat cu Școala Gimnazială „OCTAVIAN GOGA” și cu sprijinul unor societăți, ca RER VEST S.A. și Eco Bihor S.R.L.
De asemenea, ziua Poliției Locale va fi marcată în Sala Mare a Primăriei Oradea prin invitarea oficialităților urbei, a tuturor celor ce fac și au făcut parte din cadrul structurii de conducere a Poliției Locale Oradea și a entităților cu care Poliția Locală Oradea cooperează în desfășurarea activităților cotidiene.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor