Poliţiştii orădeni, cei mai buni tenismeni ai M.A.I.

De Alexandra Lăzureanu
Sergiu Lozincă pe podium FOTO: IPJ BIHOR
Sergiu Lozincă pe podium FOTO: IPJ BIHOR
Doi poliţişti bihoreni au triumfat la finala Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne, adjudecându-şi cele mai înalte titluri.


Doi poliţişti bihoreni au reprezentat cu succes Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor la etapa finală a Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne, desfăşurată în perioada 15 – 20 iunie a.c., în municipiul Cluj Napoca, judeţul Cluj.

Competiţia, care a fost câştigată merituos de cei doi poliţişti bihoreni, se desfăşoară anual, la nivel naţional. Aceasta angrenează reprezentanţi ai tuturor structurilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Poliţie, Jandarmerie, Pompieri şi Poliţie de Frontieră.
La etapa finală a Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne se califică cei mai bine clasaţi reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, în urma desfăşurării fazelor zonale, conform unui grafic anual. Delegaţia bihoreană a fost compusă din subinspectorul de poliţie Lavinia Ţiplea şi agentul şef adjunct Sergiu Lozincă.

Pasionată de tenis

În cele cinci zile de competiţie, subinspectorul de poliţie Lavinia Ţiplea, din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor a disputat patru partide de tenis la categoria „open feminin”, pe care le-a câştigat detaşat, fiind singura reprezentantă a Poliţiei Române care nu numai că s-a clasat pe podium, dar a urcat pe prima treaptă a acestuia, fiind declarată „Campioană Naţională a M.A.I.”.

4lavi

Subinspectorul de poliţie Lavinia Ţiplea are 23 de ani şi îşi desfăşoară activitatea la Serviciul Criminalistic al Poliţiei Bihorene din cursul anului 2014, fiind absolventă a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. Poliţista bihoreană practică „sportul alb” de la şapte ani şi a participat la numeroase turnee de tenis, la care a obţinut rezultate deosebite.

În perioada 2011 – 2014, pe perioada studiilor, poliţista bihoreancă şi-a adjudecat de două ori locul întâi şi o dată locul al doilea în cadrul Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne, fiind dublă campioană naţională şi vicecampioană în anul 2014.

Medaliat cu argint

Agentul şef adjunct de poliţie Sergiu Lozincă are 30 de ani şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne din luna decembrie 2005.

Poliţistul bihorean se califică anual, începând cu anul 2006, la Campionatul de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne, iar în urma participării din acest an a fost declarat „Vicecampion Naţional” la categoria „sub 35 ani”.

În cadrul competiţiei naţionale desfăşurată în municipiul Cluj Napoca, poliţistul bihorean a disputat patru partide de tenis, rezultatul obţinut de acesta, respectiv titlul de „Vicecampion naţional la tenis al M.A.I.”, fiind cea mai bună clasare din acest an a reprezentanţilor Poliţiei Române.

Agentul şef adjunct Sergiu Lozincă a reprezentat pentru prima dată Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor la turneul de tenis de câmp al M.A.I în anul 2006. Din acel moment, an de an, agentul principal Sergiu Lozincă s-a calificat la finalele de tenis de câmp ale M.A.I., obţinând rezultate meritorii, fiind de cinci ori cel mai bine clasat reprezentant al Inspectoratului General al Poliţiei Române la categoria „sub 35 ani”. În perioada 2012 – 2014, poliţistul Sergiu Lozincă a ocupat de fiecare dată poziţia a treia la finalele de tenis de câmp ale Ministerului Afacerilor Interne. În urma rezultatelor obţinute la Campionatul de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne din cursul lunii iunie a.c., cei doi poliţişti bihoreni s-au calificat direct în faza finală a Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne din anul 2016. Totodată, în urma obţinerii titlurilor de „Campioană Naţională” şi „Vicecampion Naţional” al M.A.I. la tenis de câmp, aceştia au fost selectaţi pentru a participa la Campionatul European de Tenis al Ministerelor de Interne, care se va desfăşura în cursul lunii septembrie 2015, la Milano – Italia.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !