Poştaşii continuă negocierile

De Dan Birta
Reactualizat la:
Angela Feier
Angela Feier
Directorii din Poşta Română au renunţat la salariile compensatorii.

La propunerea ministrului pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, întreaga echipă de management a Poştei Române – directorii executivi şi directorii – a anunţat luni, până la finalului programului de activitate, că renunţă benevol, fără echivoc şi fără vreo condiţionalitate, la orice clauze din contractul individual de muncă ce reglementează plata unor salarii compensatorii în cazul încetării activităţii. Răspunsul pozitiv al întregii echipe manageriale este în concordanţă cu strategia de dezvoltare şi privatizare a companiei, dovadă a solidarităţii şi respectului acesteia faţă de angajaţii companiei.

Angela Feier, liderul de sindicat din Oficiul Judeţean de Poştă Bihor, aflat la Bucureşti, ne-a declarat că luni a avut loc prima rundă de negocieri, cu Rzvan Cotovelea şi ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristea. Negocierile au avut loc la sediul ministerului pentru Societatea Informaţională şi s-au întins până după ora 23.00. „Ministrul este deschis. Cunoaşte situaţia. Cererea, s-a către directorii Poştei, de a renunţa la salariile compensatorii, a fost îndeplinită. Încă nu s-a ajuns la o soluţie finală. Se fac calcule legate de măririle de salarii şi angajarea de personal”, a precizat, pentru Jurnal Bihorean, Angela Feier. Negocierile vor fi reluate miercuri dimineaţa.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !