Poveşti în culori zugrăvite de elevi

De Crina Dobocan
Poveşti în culori zugrăvite de elevi
Lucrările realizate în cadrul concursului Județean „Pictați cu noi”, cuprinse într-o expoziție.

Școala Gimnazială nr. 11 din Oradea a vernisat lucrările expoziției „Pictați cu noi”. Desenele expuse au fost realizate de elevii participanți la a XII-a ediție a Concursului județean de educație plastică „Pictați cu noi”. Manifestarea a fost organizată de directorul școlii, prof. Alina-Loredana Șaitoș, directorul adjunct, prof. Carmen Galutz, împreună cu consilierul educativ, prof. Palyi Eva. Prezent la deschiderea vernisajului, inspectorul școlar Mircea Boțog i-a felicitat pe copii, părinți și profesorii îndrumători, subliniind că doar împreună reușesc să realizeze aceste povești în culori.

Totodată, inspectorul le-a explicat celor prezenți modalitatea de apreciere a lucrărilor și i-a îndemnat pe copii să caute, să persevereze pentru a-și urma chemarea.

„Talentul este ca oxigenul ținut sub apă, care la un moment dat, la 15, 20, la 35 de ani, indiferent de vârstă, iese la suprafață”, a spus prof. Boțog.

Aceleași cuvinte de încurajare au venit și din partea directoarei Șaitoș, care i-a îndemnat pe elevi să nu lase pe nimeni să le fure frumosul din suflet care, ilustrat în culori, aduce emoție și bucurie, așa cum demonstrează și lucrările expuse.

Momentele artistice din cadrul expoziției au fost susținute de elevii Mădălin Măclăuș (clasa a VI-a A – la pian) și Radu Piskoran (clasa a VII-a C – chitară). Aceștia au fost îndrumați de prof. Daniela Copil.
Expoziția va rămâne la dispoziția publicului interesat până la sfârșitul anului școlar.

Premii:

Pozsar Cynthia (Liceul Teoretic „Ady Endre”, coordonată de prof. Czirjak Eniko)

Szegecs Victoria (Școala Gimnazială nr. 11, îndrumată de prof. Galutz Carmen)

Buda Denisa Maria (Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir”, prof. Sim Gabriela)

Penzes Zsanett (Școala Gimnazială „Octavian Goga”, prof. Jăhăleanu Violeta)

Tarr Alexandra (Liceul Teologic Romano-Catolic „Szent Laszlo”, prof. Marton Katalin)

Dat Florina (Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, prof. Sim Gabriela)

Ciocic Diana și Bejinaru Raul (Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, prof. Jăhăleanu Violeta)0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !