Preot si dascal

Preot si dascal
Cu blândeţea preotului şi bunătatea dascălului, a spus chiar la prima întâlnire: „Pregătirea mea profesională îmi cere să fiu iertător, dar în acelaşi timp drept.”

Dascălii nu au apărut întâmplător pe această lume. Ei sunt trimişii lui Dumnezeu pentru a împărţi lumină şi căldură. Dascălii adevăraţi nu îşi aleg această profesie pentru beneficii materiale sau pentru o anumită poziţie socială. Ei vor doar să dăruiască din harul cu care au fost înzestraţi.

De un asemenea dascăl au avut parte şi elevii clasei a VIII-a B de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu”. Lângă dirigintele lor, domnul profesor-preot Duluş Gaboraş Gheorghe Nicolae, au simţit că speranţele lor se înaripează. Chiar dacă l-au văzut de multe ori ca pe un coleg mai mare, au ştiut că vor avea parte de judecata dreaptă a oricărei probleme.

Mulţumirile elevilor şi respectul şi preţuirea părinţilor lor pentru acest dascăl şi pentru întregul colectiv didactic care a contribuit la formarea lor.

Prof. Mariana Pinţa0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !