Primăria, în cazul banilor de gaz la CET: Eroarea materială nu ne aparţine

Bolojan şi Mang, o nouă discordie
Bolojan şi Mang, o nouă discordie
Cum Ioan Mang furnizase o cifră culoasă de pe site-ul SGG, unde apar 4, nu 40 de milioane cerute de la Guvern pentru gazul CET-ului, Primăria dovedeşte că suma din adresa în discuţie este cea corectă. Cu 40, nu 4.

Continuă mini-saga contrelor între PSD şi Primăria Oradea pe tema banilor ceruţi de Oradea de la Guvern, pentru plata în avans a gazului la CET.

Marţi, liderul PSD Bihor, Ioan Mang, acuza, practic, Primăria Oradea de neglijenţă, în cererea pentru alocarea de către Guvern a 40 de milioane de lei pentru plata gazului la CET. Mang afirma că a exista o eroare materială şi că, în loc de 40 de milioane, s-au cerut doar 4 milioane. De aceea, asigura pesedistul, s-au primit doar cât s-a cerut. Chit că ulterior, Guvernul a mai alocat alte 11 milioane Primăriei Oradea. Semn că se ştia că nevoia e mai mare.

Reacţie după reacţie

Primăria Oradea a ripostat miercuri la afirmaţiile lui Mang, venind cu o serie de documente prin care ţine să probeze că nu a greşit. Ulterior, miercuri seară Mang a furnizat un document postat pe site-ul Secretariatului General al Guvernului, unde se afirmă că, Primăria Oradea ar fi solicitat, prin adresa nr. 350.003/26.10.2017, doar 4 milioane lei, şi nu 40 milioane, cât ar fi fost suma necesară pentru pentru plata în avans a gazului pentru CET.

„Vă trimitem în ataşament adresa respectivă, din care rezultă fără niciun dubiu, ca în cazul documentelor pe care le-am transmis anterior, că suma solicitată de Primăria Oradea este de 40 milioane de lei. Suma de 4.000 mii lei (4 milioane lei), care apare pe site-ul guvernului este o „eroare materială” de care nu se face vinovată Primăria municipiului Oradea, aşa cum a susţinut dl Ioan Mang”, transmite Primăria Oradea, printr-un comunicat emis joi, ca reacţie la articolul „Erori greşite” pe banii pentru gazul CET, publicat de Bihon.ro și Jurnal Bihorean.

Buclucaşa adresă 350.003/26.10.2017, în care Oradea cere Guvernului 40, nu 4 milioane @ Foto: PMO Buclucaşa adresă 350.003/26.10.2017, în care Oradea cere Guvernului 40, nu 4 milioane @ Foto: PMO ©3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor