Primăria Oradea refuză să intre în jocul tandemului Pasztor – Bimbo, la Aeroport!

De Călin Corpaş
Reactualizat la:
16Comentarii
Primăria Oradea refuză să intre în jocul tandemului Pasztor – Bimbo, la Aeroport!
Cu toate că plenul Consiliului Județean a votat, sâmăta trecută, revocarea CA-ului de la Aeroport, președintele revocat al CA, Bimbo – Szuhai Tibor, a cerut inclusiv Primăriei Oradea să își desemneze om în comisia de selecție a noului manager.

Practic, prin acest demers, președintele Consiliului de Administrație revocat de la Aeroport, Bimbo – Szuhai Tibor (UDMR) a nesocotit hotărârea luată de autoritatea tutelară, prin votul majorității ad-hoc PNL – ALDE.

În schimb, deja-revocatul Bimbo a considerat oportun să încerce să formeze super-comisia de 11 persoane, cerută de președintele CJ, Pasztor Sandor, pentru selecția noului manager de la Aeroport!

Bimbo Szuhai Tibor

Primăria Oradea a primit această solicitare, de a-și desemna un om în această comisie pe care încearcă s-o formeze președintele revocat al CA. Așa cum era de așteptat, primarul Ilie Bolojan a refuzat oferta lui Bimbo, informând că Primăria își va desemna omul abia după alegerea noului Consiliu de Administrație de la Aeroport.

Astfel, demersul tandemului Pasztor – Bimbo pare sortit, din start, eșecului.

Redăm comunicatul Primăriei, vizavi de solicitarea lui Bimbo:

„Cu toate că membrii Consiliului de Administrație a Regiei Autonome Aeroportul Oradea au fost revocați prin Hotărârea Consiliului Județean Bihor din data de 28.09.2019, președintele acestui consiliu de administrație, dl. Bimbo-Szuhai Tibor a trimis o adresă în data de 01.10.2019, prin care solicită desemnarea din partea Primăriei Oradea a unui specialist pentru a face parte din comisia de selecție care se va organiza la nivelul regiei, pentru evaluarea și selectarea candidaților la funcția de director general al Regiei Autonome Aeroportul Oradea.

Ca răspuns la această solicitare, conducerea Primăriei Oradea, prin primarul Ilie Bolojan, a trimis o adresă în data de 03.10.2019, prin care președintele Consiliului de Administrație R.A. Aeroportul Oradea este informat că desemnarea specialistului solicitat din partea Primăriei Oradea se va face după alegerea noului consiliu de administrație, care va avea competența organizării concursului de recrutare.”

 16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor