Primul service checkstar – Magneti Marelli din Oradea (P)

De Dan Birta
Reactualizat la:
Primul service checkstar – Magneti Marelli din Oradea (P)
© Ioan Matei Baciu - Director General Materom
Joi, 22 ianuarie 2015, a fost inaugurat primul service auto checkstar – Magneti Marelli din Oradea. Service-ul este localizat pe Calea Clujului nr. 245A, în cadrul service-ului AutoGraMar şi a fost deschis de companiile Materom şi AutoGraMar – fiind o franciză a cunoscutului grup italian Magneti Marelli, unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume.

Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa conducerii companiilor partenere Materom şi AutoGraMar, directorul general Ioan Matei Baciu, respectiv managerul Graţian Guiaş, iar conceptul de checkstar a fost prezentat de reprezentantul Magneti Marelli pe Europa Centrală şi de Est – Radomski Przemyslaw.

Ioanmatei baciu

După luările de cuvânt şi tăierea panglicii a avut loc o demonstraţie practică.

Inaugurarea a început cu o rugăciune. Graţian Guiaş, managerul AutoGraMar, a prezentat la început istoricul companiei pe care o conduce, alături de soţia sa Maria, şi care are în prezent peste 130 de clienţi. „Activitatea mea în domeniul auto a început încă din copilărie, moştenind meseria tatălui meu, care a fost şofer şi mecanic. După terminarea studiilor de specialitate în domeniul auto, am început să lucrez efectiv în această meserie”, a declarat cu emoţie Graţian Guiaş, care este obişnuit mai mult cu salopeta decât cu costumul. Fiul său, Antoniu, îi calcă deja pe urme. Deşi are doar 15 ani, este foarte implicat în activitatea şi bunul mers al firmei.

Firma AutoGraMar poartă iniţialele managerului şi ale soţiei acestuia, familia fiind pentru el, după cum spune, un lucru sfânt.

În 2007, compania AutoGraMar a semnat un contract cu Gregoor Trucks, cel mai mare reprezentant al mărcii Iveco pe zona flamandă, dar la mijlocul anului 2008, din cauza unor probleme imprevizibile de familie au încetat pentru moment colaborarea.

Seriozitate şi profesionalism

„Acumulând o experienţă deja la un alt nivel, în urma revenirii în ţară, am încercat să implementez şi angajaţilor mei principiile de performanţă care sunt centrate de seriozitate, profesionalism şi transparenţă”, a precizat patronul AutoGraMar.

Compania are în prezent 12 angajaţi, dar şi-a propus crearea de noi locuri de muncă. Vizaţi pentru angajare sunt tinerii proaspeţi absolvenţi ai studiilor de specialitate de la două şcoli care îşi desfăşoară practica în cadrul firmei. AutoGraMar pune un mare accent pe specializarea continuă a angajaţilor prin intermediul trainingurilor din domeniu şi a cursurilor de specializare.

Tehnologii noi

Un alt obiectiv important al companiei este preocuparea constantă pentru implementarea continuă a noilor tehnologii de service, în funcţie de criteriile indicate de producători (actualizarea continuă a documentaţiei tehnice şi a aparaturii de diagnoză), în concordanţă cu respectarea cerinţelor impuse de RAR. „Mizăm mai departe, pe o colaborare bună cu dumneavoastră, fiind deschişi sugestiilor, sfaturilor şi observaţiilor pe care ni le faceţi. Colaborarea dintre noi trebuie să se bazeze, bineînţeles, pe promptitudine, corectitudine şi respect reciproc, aşa cum ne învaţă Mântuitorul Iisus Cristos în Evanghelia după Matei: «cuvântul nostru trebuie să fie DA atunci când este DA; sau NU, atunci când este NU» şi atunci lucrurile vor evolua în direcţia bună şi dorită”, s-a adresat Graţian Guiaş, invitaţilor prezenţi la inaugurare.

AutoGraMar şi Materom îşi aşteaptă clienţii să apeleze cu încredere la service-ul checkstar de pe Calea Clujului 245A. Sunt oferite toate tipurile se service-uri, pentru toate tipurile de maşini, atât la maşini mici, cât şi la maşini mari.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !