Prins cu 125 km/h pe o stradă din Oradea. Vezi ce amenzi au aplicat polițiștii bihoreni în weekend

Prins cu 125 km/h pe o stradă din Oradea. Vezi ce amenzi au aplicat polițiștii bihoreni în weekend
Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost depistat sâmbătă seară de către polițiștii bihoreni în timp ce conducea un autoturism cu o viteză de 125 de km/h pe o stradă din Oradea.

Orădeanul a fost surprins pe strada Meiului (de lângă parcul Salca). „Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, conform legislaţiei în vigoare. De asemenea, poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile”, transmite IPJ Bihor.

Amenzi în valoare de 140.965 lei, în weekend

Potrivit polițiștilor bihoreni, ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 595 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 140.965 lei. Totodată, 31 de permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost reţinute 12 certificate de înmatriculare, au fost constatate 12 infracţiuni şi 14 tamponări.

„466 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 32 de pietoni care au traversat neregulamentar, 73 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționate nouă depășiri neregulamentare, iar 15 sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere”, anunță Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.