Profesorii chemați la întrecerea „campionilor”

De Alexandru Guiaș
„Şcoala altfel – Campionii!”, un concrus pentru profesori
„Şcoala altfel – Campionii!”, un concrus pentru profesori
Competiția la care sunt invitați să participe dascăli din 8 județe va avea ca premii materiale didactice în valoare totală de 1.000 de lei.

Asociaţia pentru Educaţie şi Formare „TopFormalis” din Oradea şi partenerii săi organizează concursul cu tema „Şcoala altfel – Campionii!”, aflat la cea de a III-a ediție. Printre partenrii Asociației „TopFormalis” se numără ISJ-urile din județele: Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Satu-Mare, Sălaj și Suceava. La Concurs sunt invitate să participe cadre didactice care predau în unitățile de învățământ preuniversitar din județele menționate mai sus.

Dascăli în competiție

Concursul are în vedere recompensarea celor mai interesante activități extracuriculare desfășurate în Programul „Să știi mai multe, să fii mai bun!” din anul școlar 2015-2016. Scopul concursului este de a promova modelele de bună practică în domeniul educațional non-formal, implementate de școlile din cele 8 județe, în cadrul Programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Obiectivele concursului urmăresc încurajarea cadrelor didactice care predau în învățământul preuniversitar, să realizeze activități extracuriculare în cadrul Programului; evaluarea și recompensarea celor mai valoroase activități extracuriculare.

La final, o comisie formată din reprezentanți ai Asociației „TopFormalis”, ISJ Bihor, cadre didactice universitare și preuniversitare, părinților și elevilor, câte un membru din partea fiecărui partener inclus în proiect, se va ocupa de evaluarea și validarea rezultatelor. În evaluarea și validarea rezultatelor comisia va ține cont mai multe criterii: originalitatea activității; conținutul prezentat; corectitudinea realizării activității din punct de vedere psihopedagogic; calitatea și relevanța documentelor justificative prezentate; impactul asupra grupului-țintă vizat. Decernarea premiilor se va face în perioada 13-17 iunie, în cadrul unei ceremonii. Premiiile vor consta în materiale didactice a căror valoare toatală nu va depăși 1.000 de lei.

Înscrieiri online

Concursul face parte din proiectul cu acelaşi nume inclus în calendarul activităţilor educaţionale regionale – interjudeţene al Ministerului Educaţiei început la 1 martie şi care se va încheia în 17 iunie. Organizatorii au deschis o aplicație online pentru ca cei care doresc să se înscrie la cea de a III-a ediție a concursului „Școala altfel – Campionii!”.

Înregistrările se pot face online până în data de 31 mai, ora 20:00, fără posibilitate de prelungire. Între timp, participanții sunt invitați să trimită documentele justificative pe adresa Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Oradea, în atenția prof. Anamaria Lazuran. Doritorii pot afla mai multe informații accesând blog-ul http://cursuristanadevale.blogspot.ro, respectiv site-ul Asociaţiei „TopFormalis”, la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea, „Şcoala altfel – Campionii!” ediţia a III-a, 2016.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !