Reclamă că i se refuză audienţa la primar

De Cristina Ghilea
2Comentarii
Reclamă că i se refuză audienţa la primar
Orădeanul Varga Kalman, chiriaş într-o locuinţă administrată de Primărie, susţine că aparatul administrativ din subordinea primarului Ilie Bolojan îi încalcă dreptul la o audienţă cu edilul şef însuşi.

„Am solicitat de mai multe ori (trei ori) înscrierea în audienţă la dl. Primar Ilie Bolojan, la care am fost refuzat”, susţine acesta. Omul zice că a mai fost în audienţă la primar dar, cum niciodată nu a reuşit să se întâlnescă cu edilul, i-a adresat lui Bolojan o invitaţie scrisă la locuinţa pe care o are cu chirie, adresă la care n-a primit răspuns.

Problema pe care Varga vrea s-o expună primarului ţine de spaţiul locativ pe care l-ar cumpăra. AIO transmite că, fiind fond de stat, locuinţele ca şi cea ocupată de reclamant, nu pot fi vândute.

Poziţia Primăriei

„Dl. Varga a fost înscris, în data de 27.11.2014 în audienţă la dl. primar, dar nu s-a prezentat. În urmă cu două săptămâni, s-a prezentat din nou la Primăria Oradea pentru a solicita, din nou, să fie înscris pe lista de audienţe. Responsabilul cu audienţele, dna. Mariana Crăciun i-a spus că problemele pe care doreşte să le înainteze conducerii Municipalităţii sunt de competenţa viceprimarului Huszar Istvan, care are în subordine AIO”, este poziţia Primăriei faţă de reclamaţia lui Varga, transmisă prin Serviciul Comunicare.
Municipalitatea susţine că funcţionara s-a interesat la AIO dacă au intervenit modificări în cadrul legal referitor la locuinţele fond de stat şi, răspunsul fiind negativ, Varga a refuzat să fie înscris în audienţă la viceprimar.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor