Reducerea CAS, semnal de sprijin pentru IMM-uri

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
Reducerea CAS, semnal de sprijin pentru IMM-uri
Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional, salută măsura adoptată de Guvern referitoare la diminuarea cu cinci puncte procentuale a cotelor plătite de angajatori, în funcţie de condiţiile de muncă, pentru contribuţia de asigurări sociale datorată bugetului asigurărilor sociale de stat.

Membrii CNIPMMR apreciază măsura de diminuare a sarcinii fiscale suportate de angajator și consideră că aceasta e binevenită pentru mediul de afaceri având efecte pozitive pe cel puţin trei planuri: contribuie la diminuarea fenomenului muncii neformalizate; încurajează investiţiile care implică şi crearea de locuri de muncă, contribuind la relansarea economiei; îmbunătăţirea climatului de afaceri datorită faptului că Guvernul a dat un semnal consistent de sprijinire a mediului de afaceri şi de dezvoltare a sectorului de IMM-uri”, spune vicepreşedintele CNIPMMR, Ioan Mintaş.

Consiliul apreciază deschiderea Guvernului pentru dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii din România şi îşi exprimă întreaga disponibilitate de colaborare pentru a contribui la realizarea unui mediu favorizant afacerilor în România, la asigurarea transpunerii şi aplicării în România a „Small Business Act” şi la accelerarea dezvoltării economiei.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor