Reinnoirea buletinelor, gratis

Reinnoirea buletinelor, gratis
În martie, „Luna Identităţii în municipiul Oradea” este cadrul perfect pentru cei care din diverse motive s-au trezit fără buletine sau cărţi de identitate valabile să intre în legalitate fără să plătească obişnuitele amenzi.

„Elementul principal de atracţie al acestei campanii se referă la faptul că, în luna martie, constatarea faptelor ce constituie contravenţie la regimul actelor de identitate se sancţionează doar cu avertisment – ca argument central al campaniei propuse”, se arată într-un comunicat al Serviciului de Evidenţă a Persoanelor. Pentru a veni în întâmpinarea celor interesaţi, în această lună se prelungeşte programul de relaţii cu publicul al Biroului de Evidenţă a Persoanelor, astfel: luni, marţi, miercuri şi vineri – de la orele 8:00 la 15:30 (în prezent) la 8:00 – 17:00 (în martie); joi – de la 8:00 la 18:00 şi sâmbătă – de la 8:00 la 13:00.

Elementul secundar care prezintă interes pentru cetăţeni constă înfaptul că actele de identitate se eliberează de la o zi la alta (pentru cetăţenii care prezintă documente în bună regulă şi cărora nu le sunt necesare parcurgerea unor proceduri speciale). „Luna Identităţii” este promovată în oraş prin afişe, în limba română şi maghiară expuse în mijloacele de transport în comun, locuri aglomerate sau în cartiere.În situaţiile Serviciului de Evidenţa Persoanelor din cadrul Primăriei Oradea, sunt 11.251 „ilegalişti” în ceea ce priveşte actele de identitate dinte care 2.185 sunt tineri care au împlinit 14 ani şi nu şi-au făcut primilş buletin iar restul de 9.066 stau cu documentele expirate.

C.Gh.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !