Restrictii de Paste pentru transportatori

Restrictii de Paste pentru transportatori
În preajma sărbătorilor transportatorii sunt forţaţi să ia o pauză de la activitatea zilnică.  

Pe durata sărbătorii de Paste circulaţia automararelor este restricţionată de la ieşirea din ţară spre Republica Ungară. Astfel, în perioada 23.04.2011 ora 23.00 (ora României) – 25.04.2011 ora 23.00 (ora României) în Ungaria este interzisă circulaţia automarfarelor, restricţia fiind impusă de către autorităţile ungare, cu ocazia Sărbătorilor de Paste.

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Bihor a luat măsuri pentru derularea unui control operativ şi fluent în toate punctele de trecere a frontierei subordonate inspectoratului şi recomandă şoferilor de automarfare respectarea legislaţiei statului vecin.

„În această perioadă, autorităţile de frontieră vor efectua controlul comun pentru ieşirea din România (respectiv intrarea în Ungaria) pentru acest tip de mijloace de transport, însă, conform legislaţiei statului vecin, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea perioadei de restricţionare a circulaţiei pe drumurile publice”, a declarata subinsp. Cătălin Simuţ.

Suplimentări de Paste

Pornind de la faptul că există un număr mai mare de automarfare care se prezintă la ieşirea din ţară în punctele de trecere a frontierei subordonate I.J.P.F. Bihor se vor dispune măsuri de suplimentare a personalului care-şi desfăşoară activitatea la controlulul documentelor. De asemenea se va suplimenta şi numărul arterelor de control a TIR-urilor pe ambele sensuri, intrare şi ieşire din ţară. În zonele adiacente vor fi patrule comune, formate din poliţişti de frontieră români şi reprezentanţii celorlalte structuri ale M.A.I..

V.T.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !