Revista Familia, în straie de sărbătoare

De Crina Dobocan
2Comentarii
Revista Familia, în straie de sărbătoare
O nouă ediţie a Zilelor Revistei Familia – a XXV-a, va debuta pe 25 iunie la Oradea.

Cu acest prilej, se vor aniversa 150 de ani de la apariţia primului număr al Revistei Familia – 1865, la Pesta. Redacţia prestigioasei publicaţii îşi invită prietenii să se bucure de sărbătoarea Revistei, care se va desfăşura în perioada 25-26 iunie, la Oradea. Deschiderea festivă a manifestărilor închinate Zilelor Revistei Familia va avea loc pe 25 iunie, de la ora 17:00, la Teatrul „Regina Maria” din Oradea.

„Prezenţa voastră la manifestările dedicate Aniversării e un bun prilej de confirmare a prieteniei care ne ţine împreună în spaţiul culturii”, a scris poetul Ioan Moldovan, directorul Revistei Familia, adresată tuturor celor care îndrăgesc această publicaţie.

În cea de-a doua zi a manifestării, de la ora 10:00, la Muzeul Memorial „Iosif Vulcan”, va fi vernisată expoziţia „Familia – seria a V-a”, iar între orele 11-13 şi 17-19, la Casa de Cultură a Municipiului – se va desfăşura Colocviul „Revista FAMILIA – viaţa şi opera“. Programul Colocviului va cuprinde saluturi , comunicări, lecturi publice, lansări de carte, concert de jazz cu formaţia „L’ecol militaire de Jazz” din Timişoara, condusă de Liviu Butoi, dialoguri între scriitori şi cititori, dar şi alte bucurii.

Evenimentul este pus la cale de Redacţia Revistei „Familia”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor şi a Primăriei Oradea.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor