„România mea!”, văzută prin ochii educatorilor și „grădinarilor”

De Alexandru Guiaș
„România mea!”, văzută prin ochii educatorilor și „grădinarilor”
© Desenele așteaptă să fie jurizate
Grădinița cu Program Prelungit Nr.34 din Oradea, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Casa Corpului Didactic, Facultatea de Istorie și Liceul de Arte, au lansat ieri proiectul „România mea!”, aflat la prima ediție.

Cu acest prilej a avut loc un simpozion la care, pe lângă reprezentanții instituțiilor amintite au participat și educatori de la mai multe instituții de învățământ angrenate în proiect. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat și inspectorii școlari Lucia Caciora, Lizeta Roșu și Lucia Curta. După urările de bun venit și discursurile rostite în deschiderea simpozionului au fost prezentate creațiile literare al cadrelor didactice, după care au avut loc discuții pe tema acestora. Nu mai puțin de 58 de profesori, de la 25 de unități de învățământ din Oradea și județ, au depus lucrări literare în cadrul proiectului.

Coordonatoarea proiectului, profesoara Anima Vereș, de la Grădinița nr.34 ne-a declarat că „proiectul are două etape. În prima sunt prezentate creațiile literare ale cadrelor didactice din Oradea, care în scurt timp vor apărea într-o carte conformă ISBN, care se va numi <România mea!> și va cuprinde toate lucrările profesorilor. În a doua etapă profesorii vor juriza creațiile artistice și plastice ale copiilor. Aceștia au efectuat mai multe desene având ca teme mai multe date legate de trei evenimente importante: Ziua Națională (1 Decembrie), Ziua Micii Unirii (24 ianuarie) și Ziua Europei (9 mai). Premierea celor mai bune desene va ava loc într-un cadru festiv, în data de 9 mai”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !