„România nu este orice țară în Europa”

10Comentarii
„România nu este orice țară în Europa”
Declarația îi aparține liderului PSD Bihor, care le cere bihorenilor să nu trimită la Bruxelles oameni care să-și vorbească țara de rău, dând-o exemplu pe Monica Macovei.

„Sunt oameni care au spus că nu vor vota PSD niciodată, și mi-au spus că acum o vor face. Inclusiv PNL, consilieri locali, poate și primari. PSD se ține de cuvânt. Ce am promis, aia am făcut aproape în totalitate. Suntem cu programul de guvernare la 72 – 74%”. Declarația îi aparține lui Ioan Mang, liderul filialei PSD Bihor. Acesta afirmă că guvernarea PSD, atât la nivel central, cât și la nivel local, este net superioară față de cele precedente. „Lumea simte ce s-a făcut. Lumea vede în fața casei drumul asfaltat. Lumea vede că în comunele cu primari harnici, care au folosit fondurile, au început să aibă apă în curte sau în casă, canalizare, au școli și grădinițe noi. Toate acestea se văd și sunt convins că se vor vedea și duminică, la vot”, continuă Mang, care se laudă cu peste 500 de milioane de euro atrași în județul Bihor prin programele PNDL. „Este cea mai mare sumă alocată de Guvernul PSD vreunui județ din România”, asigură Mang. Acesta subliniază cum, spre deosebire de „candidații patrioți în Europa” ai PSD, celelalte partide propun oameni care își atacă țara, din exterior.

Acesta subliniază cum, cu guvernarea PSD, România a ajuns să depășească PIB-ul Portugaliei, „și ne dorim ca în 2024 să putem spune că suntem în primele opt țări din Europa”. Același Mang a arătat cum președinția română a Consiliului UE a închis peste 90 de dosare europene, în condițiile în care până acum recordul oricărei alte președinții a fost de 70 de dosare.

Mang nu uită nici de adversarii politici: „Să nu avem incidente în secțiile de votare, chiar dacă avem informații că oamenii sunt îndemnați să creeze incidente în secțiile de vot, de către USR Plus”.

Pavel vs. Blaga

„Cetățenii au de ales între Emilian Pavel și Vasile Blaga, care nu a putut să facă nici măcar un drum până la părinți acasă, în ciuda multiplelor mandate”, spune Mang, care-l laudă pe Pavel pentru premiul luat în cadrul MEP Awards, în 2017. Mai mult, despre Pavel spune că e pe locul 60, din 751 de europarlamentari, la numărul de amendamente și rapoarte din cei 5 ani de mandat.

La rândul lui, Pavel remarcă faptul că Vasile Blaga nu ar apărea pe niciun pliant PNL. Despre el, spune că a lucrat raportor în 20 de dosare și are peste 2.300 de amendamente la propunerile Comisiei Europene. A fost prezent la peste 90% din voturile finale de la Strasbourg, unde a luat cuvântul de zeci de ori. A participat, respectiv inițiat, zeci de rezoluții și întrebări la adresa Comisiei Europene. „Am solicitat sprijinul comisarilor pentru a scăpa de nedreptățile care ni se întâmplă nouă, românilor, cu privire la Schengen și MCV – care ar trebui să se aplice ori tuturor, ori nimănui. Tot o nedreptate, vizele cu SUA, în condițiile în care Comisia Europeană ar trebui să dea Statelor Unite un termen pentru introducerea celor cinci state membre UE în programul Visa Waiver”, a ținut să sublinieze Pavel.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor