S-au afişat rezultate la admiterea la Universitate

De Cristian Horgoș
Reactualizat la:
S-au afişat rezultate la admiterea la Universitate
S-au postat rezultatele sesiunii din iulie a admiterii. Jumătate din locuri au rămas libere.

Pe site-ul Universităţii din Oradea, www.uoradea.ro s-au afişat rezultatele sesiunii de admitere iulie 2013. Listele finale ale candidaţilor admişi pot fi vizualizate aici „Admitere – Rezultate finale iulie”.

Anul acesta, numărul candidaţilor pentru licenţă care au confirmat locul obţinut a crescut cu 127, reprezentând o creştere procentuală de 5% faţă de iulie 2012.

În sesiunea din iulie, studii universitare de licenţă, s-au înscris 4.287 de candidaţi pe un număr de 5.337 locuri scoase la concurs, din care 1.550 bugetate. Din cele 1.550 de locuri fără taxă, 30 sunt pentru rromi. La totalul locurilor bugetate se adaugă 10 locuri pentru tineri de origine română din Republica Moldova cu diploma de bacalaureat obţinută în România şi 50 de locuri pentru românii de pretutindeni.

2.710 din 5.337

Au confirmat ocuparea locurilor 2.710 candidaţi, dintre care 1.423 bugetaţi (din care 17 rromi, 4 tineri de origine română din Republica Moldova cu diploma de bacalaureat obţinută în România ) şi 1.287 cu taxă.

După încheierea primei sesiuni de admitere pentru învăţământul de licenţă au rămas neocupate 137 de locuri bugetate (din care 13 pentru rromi, 6 pentru tineri de origine română din Republica Moldova cu diploma de bacalaureat obţinută în România ) şi 2.805 cu taxă. Acestea vor fi scoase la concurs în Sesiunea de Admitere „Septembrie 2013”. Ghidul poate fi consultat pe butonul de Admitere, www.uoradea.ro.

Înscrierile vor avea loc între 3 şi 24 septembrie, conform calendarului propriu al fiecărei facultăţi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !