Salarii pentru performanta

De Cristian Horgoș
Senatul Universităţii din Oradea a aprobat luni posibilitatea de a diferenţia salariile în raport cu evaluarea performanţelor profesionale individuale înregistrate în 2012. Actul poate intra în vigoare de la 1 iulie.

Astfel, pentru personalul didactic se poate acorda un salariu diferenţiat în cuantum de până la 5% din salariul de încadrare. Fondul alocat în acest an pentru salarii diferenţiate la personalul didactic auxiliar şi nedidactic (TESA) la nivelul Universităţii este de 10% aplicat la fondul total de salarii aferente posturilor ocupate pentru funcţiile TESA, iar prin managementul structurilor se poate realiza o echilibrare între categoriile de personal (didactic şi TESA).

Totodată, Senatul a aprobat prelungirea perioadei de exercitare cu caracter temporar a funcţiei de conducere până la 31 decembrie 2013, date fiind restricţionările în ocuparea posturilor vacante. Persoanele aflate în această situaţie beneficiază de drepturile salariale aferente funcţiei de conducere respective.

Reamintim că universitarii Severus-Daniel Covaciu-Marcov au fost premiaţi pentru redactarea revistei „North-Western Journal of Zoology”, cotată ISI.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !