Sâmbătă se deschid ştrandurile

Reactualizat la:
6Comentarii
Accesul în bazinele 4 şi 5 se face pe trepte
Accesul în bazinele 4 şi 5 se face pe trepte
În perioada 27 aprilie – 6 mai, intrarea la ştrand se va face doar pe bază de bilet.

Orădenii dornici de îmbăiere se pot bucura. Sâmbătă, 27 aprilie, se deschid ştrandurile Ioşia şi Municipal. Pentru perioada 27 aprilie – 6 mai, inclusiv, toată lumea va plăti bilet de intrare. În această perioadă nu vor exista gratuităţi pentru pensionari. „Având în vedere că în această perioadă, fiind Paştele şi 1Mai şi multă lume este liberă, am hotărât să ţinem deschise cele două ştranduri şi lunea. Intrarea se va face cu plată”, a declarat Liviu Andrica, directorul general al Administraţiei Domeniului Public (ADP) Oradea.

Lucrări

În cele două ştranduri s-au efectuat lucrări în valoare de 63.000 de lei fără TVA. Cele mai de amploare lucrări au fost efectuate în Ştrandul Ioşia (42.000 de lei fără TVA). La bazinele mari, 4 şi 5 au fost executate trepte din beton pentru a uşura accesul vizitatorilor. S-au înlocuit racordurile de umplere a bazinelor pentru apa caldă şi rece, au fost înlocuite vanele degradate, s-a reparat instalaţia de evacuare a apei la spălătoarele de picioare, au fost realizare trei cămine noi de vizitare, s-au vopsit bazinele şi s-au executat lucrări de igienizare. „La noutăţi putem trece şi prelungirea programului la ştranduri, de la ora 8:00 la 21:00, lucru posibil datorită instalării unor reflectoare”, a precizat directorul ADP.

In schimb, in strandul Municipal au fost efectuate urmatoarele lucrari: înlocuirea pieselor de instalaţii care au fost defecte, efectuarea de reparatii la tencuieli, închiderea crăpăturilor şi înlăturarea muchiilor tăietoare, vopsirea bazinelor şi a pieselor metalice, verificarea şi înlocuirea, unde a fost necesar, a grătarelor de la gurile de evacuare, repararea băncilor prin înclocuirea elementelor deteriorate, înlocuirea duşurilor stricate, repararea defecţiunilor la cabinele de schimb, completarea cu pământ a suprafeţelor denivelate şi însămânţarea lor cu iarbă, repararea aleilor.

Pretul biletelor

La capitolul noutăţi trecem şi modificarea tarifelor. Astfel, un bilet pentru adulţi va costa 10 lei, unul pentru elevi şi studenţi – 5 lei. Un abonament pentru adulţi va costa 90 de lei, iar unul pentru elevi şi studenţi – 45 de lei.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor