Saptamana Politiei Bihorene

De Alexandra Lăzureanu
3Comentarii
Poliţiştii, la aniversare
Poliţiştii, la aniversare
Poliţiştii bihoreni vor serba săptămâna aceasta aniversarea a 191 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române.

Această zi va fi marcată în judeţul nostru printr-o serie de evenimente menite să exprime recunoştinţa faţă de cetăţean, cel în slujba căruia se află în permanenţă poliţistul bihorean. Manifestările menită să marcheze, cum se cuvine, Ziua Poliţiei Române, vor debuta luni, odată cu „Săptămâna Politiei Bihorene”. Astfel, în prima zi, Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii alături de poliţiştii Compatrimentului Poliţiei de Proximitate vor demara Campania preventivă „Alege siguranţa!”. Scopul campaniei îl reprezintă informarea cetăţenilor cu privire la măsurile de autoprotecţie care trebuie adoptate pentru reducerea riscului de victimizare pentru diverse tipuri de criminalitate, respectiv furturi din locuinţe, autoturisme, poşete, buzunare, tâlhării.

Puncte de informare

Plecând de la necesitatea de a diversifica şi intensifica modalităţile de comunicare cu cetăţenii, pentru a pune la dispoziţia acestora un volum tot mai mare şi permanent actualizat de informaţii utile, campania îşi va transmite mesajul în cadrul unor puncte mobile de informare, care vor fi amplasate de Politia Bihoreana în Piaţa Rogerius, Piaţa Decebal şi Piaţa Mare din Municipiul Oradea. În perioada 18 – 20 martie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, poliţiştii de prevenire şi proximitate bihoreni vor sta la dispoziţia cetăţenilor în cadrul acestor puncte mobile de informare, cu informaţii utile, pliante şi recomandări preventive. Totodată, cetăţenii care vor trece pe la punctele mobile de informare ale Poliţiei Bihorene amplasate în cele trei pieţe vor avea posibilitatea de a participa la un concurs preventiv, prin care îşi pot verifica cunoştinţele cu privire la măsurile de autoprotecţie pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale infractorilor. La sfârşitul campaniei, câştigătorii concursului vor fi răsplătiţi cu premii simbolice, ce vor consta în materiale inscripţionate cu mesaje preventive, respectiv parasolare, magneţi pentru frigider, tricouri.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor