Şcoală de vară în limba franceză

De Crina Dobocan
Reactualizat la:
1Comentariu
Departamentul de Limba şi Literatura franceză-germană din cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii din Oradea, în colaborare cu Institutul Francez din Cluj-Napoca, organizează Şcoala de vară „Campus d’été”.

Evenimentul se află la a II-a ediţie şi se derulează în intervalul 18-29 august 2014. Cursurile vor fi ţinute de doi lectori francezi cu experienţă în predarea limbii franceze ca limbă străină. Perioada de înscrieri se va încheia pe 15 august. Doritorii trebuie să achite o taxă de participare de 400 lei.

Şcoala de vară „Campus d’été” are ca obiectiv promovarea limbii franceze, având ca public ţintă adulţi din diferite domenii de activitate, dornici să înveţe sau să-şi amelioreze cunoştinţele de limba franceză. Programul se adresează, de asemenea, elevilor de liceu şi studenţilor, precum şi candidaţilor la admiterea din iulie 2014 care confirmă ocuparea locului obţinut în urma admiterii, pentru care participarea va fi gratuită.

Potrivit organizatorilor, cursanţii vor fi repartizaţi în două grupe, începători şi nivel intermediar, în funcţie de nivelul de cunoaştere a limbii, care va fi stabilit în prima zi de curs, în urma unui test. Cursurile vor aborda teme de interes general dar şi diverse aspecte ale culturii şi civilizaţiei franceze, o atenţie deosebită fiind acordată tehnicilor de predare interactivă. Participarea cu succes la cursuri va fi atestată printr-o diplomă de participare. Suportul de curs e inclus în preţ.

Şcoala de vară se adresează tuturor persoanelor care doresc să aibă un start bun în învăţarea limbii franceze pentru comunicarea de zi cu zi. Marele beneficiu al participării la aceste cursuri este dat de prezenţa profesorilor vorbitori nativi de limba franceză care vor crea o atmosferă propice pentru o învăţare intensivă şi eficientă. Mai multe informaţii se pot afla la numărul de telefon: 0770.162.124 sau online la adresa: http://litere.uoradea.ro/

https://www.facebook.com/people/Departament-Franceza/100007666003515.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor