Scrima cu pumnii

De Alexandra Lăzureanu
Afiş de prezentare a galei
Afiş de prezentare a galei
Plutonierul major Florin Silaghi, din cadrul Jandarmeriei Bihor, în calitate de preşedinte al Clubului Sportiv Basti Box din Salonta, a iniţiat un proiect local sub denumirea „Scrima cu pumnii”.

Gala sportivă se va desfăşura în sala de sport a Colegiului Naţional Arany Janos din localitate, sâmbătă, începând cu ora 17:00. Protagoniştii principali vor fi 25 de copii din Salonta, membrii ai CS Basti Box, care vor prezenta o demonstraţie constând în mai multe meciuri de box, la numai trei luni de la momentul iniţierii în acest sport. Jandarmul afirmă că a decis să înceapă antrenoratul pentru a promova sportul în rândul tinerilor, care sunt distraşi de la aceste activităţi de alte posibilităţi mai puţin dinamice (internet, jocuri video, etc) şi nu în ultimul rând pentru formarea şi dezvoltarea disciplinei, care se poate realiza cel mai bine prin sport, indiferent de natura lui. Printre partenerii de proiect se numără evident şi Jandarmeria Bihor, care va prezenta un număr de dresaj canin. De asemenea se are în vedre promovarea meseriei de jandarm şi prevenirea violenţei asociată desfăşurării evenimentelor sportive.

Gală complexă

Gala sportivă va cuprinde următoarele puncte: discursul antrenorului federal al lotului naţional de box, Valentin Vrânceanu, prevenirea consumului de droguri, mesajul va fi transmis de reprezentantul Agenţiei Naţionale Antidrog, Biroul Oradea, urmată de o demonstraţie de Box a copiilor din cadrul CS Basti Box, de un spectacol de dresaj canin, prezentat de Grupa de Conductori Câini Serviciu din cadrul I.J.J. Bihor. Totul culminând cu o tombolă. La Gala „Scrima cu pumnii” vor participa doi foşti campioni internaţionali de box, domnul Alec Năstac – membru în Biroul Federal şi Adrian Mărcuţ, fiu al Salontei – actualmente antrenor de box la Reşiţa, alături de reprezentanţi ai unor instituţii publice locale şi judeţene.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !