Se amenajează zona de picnic de la Silvaş

1Comentariu
Se amenajează zona de picnic de la Silvaş
Municipalitatea a început amenajarea zonei Silvaş pentru picnic, la finele săptămânii trecute au fost aduse 24 de mese de beton de la Administraţia Domeniului Public (ADP).

„Totodată, se vor pregăti 100 de butuci de lemn, care vor servi drept scaune. Fiecare masă va fi prevăzută cu patru butuci, doi pe o parte, doi pe alta. Aceştia vor fi iniţial decojiţi şi lăcuiţi cu lac protector, după care vor fi îngropaţi uşor în pământ, pentru a le oferi stabilitate”, transmite Primăria. Sunt gata aleile, iluminatul, incinta pentru deşeuri şi urmează montarea coşurilor de gunoi.

În baza parteneriatului cu Penitenciarul, zona e curăţată de pietre. Va fi salubrizată şi insula din mijlocul râului.

În funcţie de condiţiile meteo, lucrările de amenajare a Parcului Silvaş ar urma să se termine în două săptămâni. Municipalitatea a amenajat o pasarelă din beton şi fier, care va asigura accesul dinspre zona de picnic spre insula din mijlocul Crişului Repede.

Totodată, în zonă a fost amenajată o pasarelă din beton şi fier, care va asigura accesul dinspre zona de picnic spre insula din mijlocul Crişului Repede. Momentan, insula este acoperită de vegetaţie, dar urmează să fie igienizată pentru a permite accesul orădenilor.


poza (1)

Primăria a amplasat în zonă două panouri informative: unul cu legenda zonei de picnic şi unul cu orarul de acces, care va fi între orele 8:00 – 23:00 şi regulile care trebuie respectate în acest perimetru.

Cei care vor utiliza această zonă de picnic vor trebui să respecte prevederile Legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, dar şi prevederile HCL nr. 726/2015 privind regulamentul de desfăşurare a activităţilor de picnic în municipiul Oradea.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor