Se caută 500 de căpşunari pentru Spania

De Dan Birta
6Comentarii
Se caută căpşunari pentru Spania
Se caută căpşunari pentru Spania
Contractul este pe trei luni, începând cu luna februarie 2017, cu un salariu brut de 40,15 euro/zi.

Bihorenii obişnuiţi cu munca în agricultură, şi nu numai ei, au şansa de a câştiga bani buni, la cules de căpşuni, în străinătate. Un fermier din Spania are nevoi de 500 de muncitori la cules de căpşuni. Sunt acceptate şi 150 de cupluri, soţ – soţie.

Condiţii

Potrivit informaţiilor primite de Simona Burdean, consilier Eures la AJOFM Bihor, contractul este pe durata a trei luni cu începere din februarie 2017. Preselecţia va avea loc în perioada 12 – 17 decembrie, în locaţii ce vor fi anunţate ulterior în judeţele Vâlcea, Vaslui şi Ialomiţa. „Se oferă un salariu brut de 40,15 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni. Cazarea este asigurată de angajator contra cost – 1,6 euro/zi. Cei selectaţi îşi vor plăti transportul spre Spania. Transportul spre casă este asigurat de angajator”, ne-a informat Simona Burdean.

Se lucrează 6,5 ore pe zi, 39 de ore pe săptămână, începând cu primele ore ale dimineţii. Se lucrează şase zile pe săptămână, după care urmează o zi liberă, care nu va coincide totdeauna cu ziua de duminică.
Documentele necesare pentru cei care vor să aplice pentru aceste locuri de muncă sunt: cerere tip de angajare (pe care o vor primi de la Compartimentul Eures), adeverinţă de la medicul de familie (din care să reiasă că sunt apţi de muncă), CV în limba română şi o copie a actului de identitate. Nu sunt necesare cunoştinţe de limbi străine.

Cei interesați sunt rugați să se adreseze Compartimentului Eures din cadrul AJOFM Bihor, până în data de 30 noiembrie.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor