Se caută căpşunari pentru Spania

2Comentarii
Se caută căpşunari pentru Spania
Selecţia va avea loc la Vaslui, Slobozia şi Râmnicu Vâlcea în zilele de 13, 14, 15 şi 16 decembrie.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, prin serviciul de ocupare Eures România, oferă 800 locuri de muncă sezonieră, la recoltat de căpşuni, în Spania. Dintre acestea, 500 de locuri de muncă sunt pentru femei și 150 pentru cupluri. Sunt dorite persoane apte pentru munca la câmp. Nu se solicită experiență și nici cunoașterea unei limbi străine.

Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână, împărţite în 6 zile, ziua a 7-a este zi de odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului Eures, Simona Burdean, din cadrul AJOFM Bihor, până în data de 9 decembrie.

Selecțiile vor avea loc la Vaslui, în data de 13 decembrie, începând cu ora 9:00, la Slobozia, în data de 14 decembrie, începând cu ora 9:00, respectiv la Râmnicu Vâlcea, în datele de 15 decembrie, ora 12:00, și 16 decembrie, ora 9:00.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor