Şef schimbat la Directia Silvica Bihor

Şef schimbat la Directia Silvica Bihor
Guvernul Ponta a schimbat şeful la Direcţia Silvică Bihor. Directorul de Cancelarie a prefectului Claudiu Pop, Claudia Timofte informează despre decizia Romsilva de a-l schimba din funcţie pe inginerul Liviu Laza Matiuţa cu inginerul silvic Cristian Florescu.

Iată comunicatul: „Începând cu data de 8 iunie 2012 prin Decizia RNP nr 303/6 iunie 2012 a fost eliberat din funcţia de Director a Direcţiei Silvice Bihor, dl ing Liviu Laza Matiuţa.

Tot cu această dată, prin Decizia nr 304 din 6 iunie 2012 funcţia de director a Direcţiei Silvice Bihor este ocupată de dl ing CRISTIAN ADRIAN FLORESCU.

Dl Director CRISTIAN ADRIAN FLORESCU, este absolvent al Universităţii din Oradea, Facultatea de Protecţia Mediului, specializarea Silvicultură, a urmat cursuri de formare continuă în cadrul Universităţii Transilvania Braşov, Facultatea de Silvicultură şi exploatări, cursuri de managementul firmei la ASE Bucureşti şi alte cursuri de specializare în domeniu.

În anul 2009 a fost Şef de Ocol Oradea, este inginer silvic, cu o vechime în domeniu de 15 ani, a fost Director al Administraţiei Parcului Natural Apuseni”.

Întrebată de ce a fost schimbat Matiuţa, Claudia Timofte nu a putut oferi detalii. „Bănuiesc că a făcut campanie electorală”, ne-a spus Timofte, arătând că e decizia Regiei Naţionale a Pădurilor (RNP) Romsilva.

Şi prefectul Claudiu Pop a avut o poziţie similară, indicând că aceasta e decizia şefului RNP Romsilva. Prefectul spune, totuşi, că această schimbare ar trebui să ducă la eficientizarea activităţii. Poziţia lui Matiuţa în cadrul Direcţiei Silvice va fi hotărâtă de către noul şef, Cristian Florescu.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor