Selecţie pentru studenţii ce vor să muncească în Germania

De Dan Birta
Reactualizat la:
Studenţii vor fi angajaţi şi în domeniul HORECA
Studenţii vor fi angajaţi şi în domeniul HORECA
Testul de limbă germană se va ţine la Bucureşti în perioada 12.01 – 06.02.2017.

Studenţii pot munci în perioada vacanţei de vară în Germania. AJOFM Bihor anunţă organizarea selecţiei pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim două luni). Domeniile în care studenţii îşi pot desfăşura activitatea sunt: gastronomie, gastronomie de sistem, hotelier, ambalator manual, agricol, curăţenie.

Condiţii şi documente

Persoanele interesate trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, să fie studenţi sau masteranzi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi, şi cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană.

Pentru participarea la selecţie sunt necesare următoarele documente: copie după actul de identitate (cu o valabilitate de minim şase luni); opţional, copie după paşaport (cu o valabiliate de minim şase luni); fişa de solicitare Bewerbung 2015, completată în două exemplare la calculator şi semnată (formularul tipizat se regăseşte pe site-ul AMOFM București, www.bucuresti.anofm.ro, rubrica Actualizari in site).

De asemenea, este necesară adeverinţă de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat de la facultate); dovada acreditării, în cazul unei facultăţi particulare; recomandare de la unul din profesorii de la facultate; trei fotografii tip paşaport şi o copie a carnetului de conducere, dacă este cazul.

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană vor avea loc în perioada 12.01.2017 – 06.02.2017, în intervalul luni – joi, între orele 09:00-15:30, şi vineri între orele 09:00-13:00, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spătaru Preda nr. 12, corp clădire A, parter, sector 5, tel. 0758/236.632. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la consilierul eures de la AJOFM Bihor, Simona Burdean.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !