Seminar despre finanţări nerambursabile

De Dan Birta
Aspect de la un seminar similar organizat de CCI Bihor
Aspect de la un seminar similar organizat de CCI Bihor
Vor fi prezentate noile programe de finanţare, printre care şi noul program de minimis.

Agenţii economici care doresc să afle informaţii despre modul de derulare a programelor de finanţare nerambursabilă derulate prin Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie (OTIMMC) Cluj au ocazia să o facă participând la seminarul de informare cu tema: „Programe cu finanţări nerambursabile în sprijinul mediului de afaceri”. Acţiunea este organizată de către OTIMMC Cluj în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bihor, miercuri, 26 iunie, orele 12:00, în sala de conferinţe a CCI Bihor str. Roman Ciorogariu nr. 65, et. III.

Noutăţi

Tema întâlnirii este prezentarea programelor cu finanţare nerambursabilă derulate de către Ministerul Economiei – Direcţia pentru IMM prin OTIMMC în anul 2013. Potrivit organizatorilor, vor fi prezentate atât programele nou introduse, cât şi modificările (importante) aduse procedurilor de implementare a programelor de variantele pentru anul 2013, care urmează să fie lansate în scurt timp, precum şi alte informaţii relevante pentru intreprinzătorii locali.

Se va face şi o prezentare succintă a noului program de minimis, care va fi derulat de Ministerul Finantelor, în baza H.G. nr. 274/2013 privind instituirea unei scheme de ajutor de minimis pentru sprijinirea investiţiilor realizate de întreprinderile mici şi mijlocii. Sunt invitaţi să participe la aceasta prezentare intreprinzători locali care activează în toate domeniile de activitate, inclusiv cooperaţie, dar şi persoane care intenţionează să înceapă o afacere şi sunt în căutarea unor soluţii de sprijin financiar. La finalul prezentărilor vor avea loc discuţii libere cu intreprinzătorii prezenţi pe teme de interes pentru mediul de afaceri.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !